Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 242 484 km-t sportoltatok
Fussunk neki

Work hard
Have fun
Make a difference... ;)

chance88 | 2012-04-10 20:46:06 | 3 hozzászólás

A blog címem reményében vágtam neki a mai napnak.

Hogy mit műveltem, azt láthatjátok. Ne szídjatok le nagyon léééégyszi :) Nem bírtam magammal. Tudom fájni fog meg nyüsszögni fogok, de el sem tudom Nektek mondani, hogy milyen jól esett a mai nap minden sporttal töltött perce. :D Ma megengedhettem magamnak egy ilyen kis kitérőt, mert nem volt sulim, ezért kihasználtam. Érdekes dologgal szembesültem most az esti kis tréningem során. Talán most kezd gyümölcsözni a munkám, hiszen eddig csak irígykedve olvastam azoknak a sorait akik hasonlót tapasztaltak, és most megtört a jég: 18-20 percig nem volt valami jó az edzés. De utána úgy éreztem, hogy a világból is ki tudnék futni. De nem csábultam el, és a mai tervre csak 4-5 percet húztam rá intenzív futással.

Így túl a mai napon szintén csak a tegnapi soraimat tudom ismételni, hogy irtó jó érzés tölt el, és még még még többet akarok. :) Azt hiszem az eddigi indítgatások után most tényleg beindult a motor :)

3 hozzászólás

Dio001 4432 napja
Dio001 képe

Hohohoh hátrább az agyarakkal! Szép a futás és hasznos, de ha jövőhéten azt olvasom hogy lesérültél, vagy fáj itt meg ott, akkor irgum burgum lesz..és ne hidd hogy amiért messze laksz nem tudok oda eljutni! :-))))) Ügyes vagy! Grat! :-)

gder 4432 napja
gder képe

Ismerős érzések! Én is már alig várom a következő edzést, pedig csak csütörtökön lesz futás. Holnapra be is terveztem már egy 90 perces tornát, úgyhogy majd számonkérheted tőlem a nap folyamán. Tiszta jó, hogy majdnem "együtt" kezdtük el az 5km-es tervet, így van kinek örömködni. :)) Még sok-sok ilyen szuper napot!

chance88 4431 napja
chance88 képe

Annyira Édesek vagytok! Köszönöm :)))

 

Gréti, rajtad holnap könyörtelenül bevasalom, vigyázz :)) Remélem beérlek mihamarabb a futással, és aztán tényleg szépen egyenletesen tudunk együtt haladni. Mázllink van hogy megtaláltuk itt egymást, jobban mondva Te engem :)

 

Dio, remélem nem lesz igazad. Sőt tudod mi? Azt hitted hogy rámijeszthetsz? :P Hát nem. Nem lessz semmi bajom sem. :D (Na jó, már most érzem a combikáimat, de nem téma)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2016-02 hó (1 bejegyzés)
2016-01 hó (1 bejegyzés)
2015-01 hó (1 bejegyzés)
2012-04 hó (6 bejegyzés)