Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 949 741 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár: Lesz-e 2011-ben kontinentális csapata Magyarországnak?

pen | 2010-11-19 | Nincs hozzászólás!

2006-ban az UCI a magyar együttesek közül elsőként regisztrálta a kontinentális csapatok közé a Stubán Ferenc vezette P-NÍVÓ-Betonexpress 2000 SE-t. A csapat jövője 2011-re bizonytalanná vált, Stubán kapitány aggódik: hozzá tudnak-e járulni jövőre a Londoni Olimpia kvalifikációjához. A feladat 130-150 Europe-Tour-pont összegyűjtése lenne.

 

Kétezer-hatban a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) a magyar együttesek közül elsőként regisztrálta a kontinentális csapatok közé a Stubán Ferenc vezette P-NÍVÓ-Betonexpress 2000 SE-t. A gárda többszöri névváltozáson esett át, ez azonban nem zavarta az eredményeket, magyar bajnokok, Europe Tour-pontgyűjtő kerekesek kerültek ki a kötelékből; többen világbajnokságokon álltak rajthoz, Kusztor Péter személyében magyar indulója volt a Pekingi Olimpiának. A csapat jövője 2011-re bizonytalanná vált, Stubán kapitány – aki közben a felnőtt országúti válogatottat is vezényli – aggódik: hozzá tudnak-e járulni jövőre a Londoni Olimpia kvalifikációjához. A feladat 130-150 Europe-Tour-pont összegyűjtése lenne.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke