Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 746 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Útmutató a gyors, laza és könnyed gyorsúszáshoz

Kovada | 2012-01-24 | 39 hozzászólás

Brenton Ford, a cikk szerzője 20 éves úszómúlttal rendelkezik, elit szenior úszóklubban edzősködik Ausztráliában, maga korcsoportjában 400 m-en országos csúcstartó és nyíltvizi versenyeken is jó eredményekkel rendelkezik. Világszerte segíti úszó és triatlonista tanítványait a gyorsúszó stílusuk tökéletesítésében. A cikk a www.effortlessswimming.com honlapról ingyenesen kérhető útmutató rövidített változata. 

Úszás: Popov stílusában gyorsulni 100 méteren

pen | 2010-02-01 | 5 hozzászólás

A swimming.about.com internetes úszóportálon találtam az alábbi írást az úszó sprintek sebességének növeléséről. A szerző, Terry Laughlin amerikai úszóedző, néhány Popov által alkalmazott technikát, gyakorlatot ír le, melyekkel a sprint sebesség fokozható - minden szintű úszó esetében.

Gyorsúszás alapjai - technikai elemek

sepi | 2006-09-02 | Nincs hozzászólás!

Milyen kép is van az emberek fejében a gyorsúszásról? Egy nagyon harmónikus, szimmetrikus mozgásforma amit elég nehéz megtanulni és mindenki fél is tőle egy kicsit, pedig nem kellene. Az úszásnemekről szóló cikksorozatunk első részében a gyorsúszás technikájának különböző elemeit mutatjuk be.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke