Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 658 190 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Új esemény az extrém-futás palettán - HUNfoglalás a Pilisben

Bozót | 2015-03-04 | Nincs hozzászólás!

Jövő szombaton első alkalommal rendezik meg a HUNfoglalás elnevezésű erőpróbát, amelyen húsz kilométert kell teljesíteniük a versenyzőknek.

Dagonyázás és akadályok egy futóversenyen? Brutálfutás!

Bozót | 2014-06-25 | Nincs hozzászólás!

A szervezők ahol kellett ástak, locsoltak, építettek, elzártak és kibontottak, hogy az 1370 fős, rekordlétszámú mezőny valóban élete leghosszabb 7 kilométerét teljesíthesse a nyáregyházi motocrosspályán. Egészen röviden így lehetne összefoglalni a Budapest Sportiroda (BSI) szervezte Brutálfutás 3.0 elnevezésű eseményt.

Extrém akadályfutás már hazánkban is

Bozót | 2014-01-07 | 6 hozzászólás

Véglegessé vált, hogy 2014-ben Magyarországon is elindul a világ egyik legnépszerűbb extrém tömegsport versenye a Spartan Race.
A sportág nagyon egyszerű elemekből építkezik: terepfutás és akadályok. A legkülönbözőbb fajtájú és nehézségű akadályok.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke