Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 748 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Készülj szakemberekkel a Magyar Úszás Napjára!

Bozót | 2014-01-30 | Nincs hozzászólás!

A Magyar Úszó Szövetség lehetővé teszi, hogy az amatőr úszók profi segítséggel készülhessenek fel a június 21-én sorra kerülő Magyar Úszás Napjára.

Cseh László inkább itthon készül

Bozót | 2013-02-19 | Nincs hozzászólás!

A Kőbánya SC legjobb úszói nemrégiben tértek haza a mexikói magaslati edzőtáborból, de csütörtökön ismét útra kelnek, hogy a téli felkészülésüket Floridában folytassák. Ahogy az első túrát, a most következő másodikat is lemondta Cseh László, a klub 27 esztendős élversenyzője.

És te hogy állsz a futáshoz?

pen | 2012-08-21 | 21 hozzászólás

Tűnődtél már azon, mennyire fontos számodra az edzés? Megfordult a fejedben, hogy talán túl komolyan veszed a futást és az kezdi maga alá gyűrni az életedet? Vagy épp ellenkezőleg, érezted már, hogy sokszor túl könnyen feladod és ezért nem jutsz egyről a kettőre? Csináld végig az alábbi tesztet, hogy megtudd, érdemes-e változtatnod a hozzáállásodon ahhoz, hogy igazán harmóniában legyetek - te és a futás.

Hogyan segít a sportpszichológus az élsportolóknak

pen | 2012-05-18 | 1 hozzászólás

"Fejben dől el a verseny" - mondja a sportpszichológus, és hogy nyomatékot adjon a megállapításnak, azonnal hozzá teszi, hogy rövidesen ezzel a címmel jelenik meg az a szakmai könyv is, amely részleteiben alátámasztja, megmagyarázza az állítást. Lénárt Ágota a SE Testnevelési és Sporttudományi Kar Pszichológia Tanszékének vezetője mesél a sportpszichológiáról, annak hazai helyzetéről és elfogadottságáról.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke