szuszu futás

2012.09.22 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:56:49

Távolság

21.1 km

Tempó

05:32 p/km (10.84 km/h)

Edzésleírás

2. Tiszakeszi Félmaraton

Végre sikerült a PB, igaz hogy nem a Nike-n, de akkor is megvan. Az is igaz, hogy nem 1:55, de azért mégiscsak örülök. Persze a futásommal nem vagyok elégedett, mert egyszerűen nem tudok egyenletes tempóban futni és nem tudom megállni, hogy ne fussam el a verseny bizonyos szakaszait. Ennek pedig az lett a következménye megint, hogy néha bizony belesétáltam egy-két lépést, ami arra volt jó, hogy hangosan szidalmazzam magam és tovább folytassam a futás. Az első 5 km-en egyedül futottam és próbáltam nem elfutni a tempót. Sikerült is 5:40 alatt tartani, aztán két fiúhoz csatlakoztam, akik maratonisták voltak és kedélyesen beszélgetve tartottuk tovább a tempót. Amikor felértünk a gátra a 11. kilométer után mondtam nekik, hogy nekem most már illene gyorsítanom, meg éreztem is, hogy tudnék gyorsabban futni. Sajnos itt hibáztam, mert túl gyorsan kezdtem a futást. Itt nyomtam 3-4 gyorsabb kilit, de aztán 15-nél megálttam a frissítőnél, ez is lett a leglassabb kilométerem. Visszafelé a gáton jó nagy szembeszél volt és fáradt is voltam. Volt egy két megállás, aztán 18-nál frissítettem egy fél pohár vízzel és utána már lenyomtam a végét, de eléggé elfáradtam. Útközben igyekeztem nem nézni, hogy hol állok időben, csak a tempót figyeltem, de 18-nál láttam, hogy 1:40 van és akkor gondoltam, hogy menni fog a két órán belüli idő. Balázsra nagyon büszke vagyok. Iszonyatos tempót ment és remekül beosztotta az erejét. Bár én is ilyen egyenletesen tudnék futni.  Ez az eredmény nem jött volna létre, ha nincs Gyuri, szóval nagyon köszönöm neki, hogy a sok hiszti ellenére is hisz bennem. Remélem egyszer meglesz az a fránya 1:55 is.

Részletek. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:56:49 21 05:34 10.79 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

DReni képe

DReni 4268 napja

hatalmas gratula! :) ...hát igen, a legkeményebb élményfutárlány... :)

 

chrisz képe

chrisz 4269 napja

Gratulálok! Nagyon szép volt! És türelem; lesz ez még jobb is, meg egyenletesebb is! Egészség!

áki képe

áki 4269 napja

Persze, hogy meglesz, már nagyon közel vagy hozzá. Gratulálok!

NoHa képe

NoHa 4270 napja

Gratula a PB-hez! Sok sok verseny majd szépen megtanít egyenletesebben futni! A lényeg, hogy ez még csak a kezdet... Hajrá tovább!

kiscsoki képe

kiscsoki 4270 napja

szép volt! Erős voltál megint!

Macula képe

Macula 4270 napja

G R A T U L Á L O K !  :-)

pátyalso képe

pátyalso 4270 napja

Mégis jól éreztem ,hogy PB-ét fogsz futni :-)  Gratulálok!!!

running Laca képe

running Laca 4270 napja

Gratulálok a PB-hez!/ Ezek a megállások, belegyaloglások, beszélgetések, azért még jó sok percet elvesznek a futásra szánt időből!!/

levytee képe

levytee 4270 napja

Gratulálok! Egs!

bejcsi képe

bejcsi 4270 napja

Nagyon ügyes vagy, gratulálok a PB-hez! Nagyon sok van még benned, nagyon elszánt vagy, meglesz az , amire vágysz, jó uton haladsz! :)

rodriguez képe

rodriguez 4270 napja

Meglesz... Csak ne elégedtlenkedj, örülj ennek :-) Gratula!

zozo.m képe

zozo.m 4270 napja

Megvan a PB! Megcsináltad! Jól futottál, tudsz még hova fejlődni is. Lesz ez még 1:45 is. ;) GRATULA és EGS!

galagyuri képe

galagyuri 4270 napja

Gratulalok!! Nagyszeru eredmeny! Csak magadnak koszonheted, jo sokat dobtal el az elozo Pb-dbol! Remelem azert nem sokat beszelgettel. A tempobeosztasod is sokat fejlodott! Ez a mai egyertelmu siker!

Felszerelések

Adidas Response W4
Garmin Forerunner 410