yoyo futás

2012.12.30 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:15:00

Távolság

22 km Szint: 730 m

Tempó

08:52 p/km (6.77 km/h)

Edzésleírás

BHTCS bejárás volt  amit csanya szervezett  ,én is elmentem pedig alaposan nádhás vagyok . Sereghajtóként jó voltam,meg legalább seprűnek :) Még a Meszesre ki mentem az élmezőny után,de az Ilona-lakhoz már nem mentem fel, mondván lemaradok nagyon,,így előnyhöz jutva röviditettem a Cseresznyés árokba felfele,Csatlakozott hozzám András is aki szintén nádhás volt,és Zsuzsi. A fiúk fentről láttak minket a völgybe ,mi is láttuk őket ,hogy fent futnak :) Az elágazásnál  Újra Összeért a csapat ,innen mi ismét másfelé mentünk hárman. jelöletlen majd Z4 ahol 3 őzet ugrasztottunk repültek át az úton.   Aztán a Nagy.kopaszra fel ,itt elég sok kiránduló volt ,a többiek mentek lefele a tarnaira mi kihagytuk ,a talika meg volt beszélve a P3 szög vadrácsnál , innen már együtt mentünk tovább ,hogy a Szarvas -árokból mutassam a felmenetelt .. Volt akinek tetszett ,pl csanya Zoli ,és volt akinek nem :))  én továbbra is erre fogok menni ,mer miliméter pontosan oda találok a csúcskőhöz :ugye Zolika :)  innen már csak a jeges Z+ és P3 és  P- volt,vissza,és kiértünk a házakhoz,majd le a főtérre ,ahol finom friss Brownie ,és karácsonyról maradt  1 rúd diós bejgli ,mer itthon már a kutya sem ette..Na itt még a tálat is kinyalták ugye tapírka :) lehetett volna több tea,és süti,de nem gondoltam,hogy több mint 20 an eljönnek . Köszi a napot mindenkinek,sikeres csúcstámadást és BUÉK !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:15:00 22 08:52 6.77 730 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4179 napja

Éljen a szarvasárokazannyaúristenit:-))))

gergő képe

gergő 4179 napja

Nagyon Boldog Új évet kívánok yoyoka! Sok hegyet, erdőt, mezőt, barangolásokat, sok-sok időt a természetben, amit szeretünk!

Wojtek63 képe

Wojtek63 4179 napja

Andikám, jövőre is sok-sok szép hegymenetet kívánok Neked!

Boldog Új Évet Neked és Gabinak! :-)

kkoos képe

kkoos 4180 napja

Most tehetek róla, hogy kemény vagyok mint a tevesz@r ? :)

yoyo képe

yoyo 4180 napja

köszi Krisz örülök,hogy eljöttetek Brigivel  A parkolóban ,azt nevettük a többiekkel   ,hogy  jönnek  ki az emberek szépen felöltözve a templomból,te meg ott álltál félmeztelen a kocsi csomagtartónál  :))  kicsit szurreális vót a látvány :))

Dildikém NEktek is BUÉK :)

 

yoyo képe

yoyo 4180 napja

Jajj arany bolyhikám naná,hogy emlékszem :)) Ne hidd ,hogy nem érnél utól,,épp most mondtam apának,hogy baromira le vagyok eresztve. nagyon kellett kaparnom a banda után,,,jó meg vagyok fázva,de a lábam attól még mehetne :))

má a nyújtás is alig ment :)

BUÉK nektek is..puszil pelykikéd benneteket !

nyaff képe

nyaff 4180 napja

Drága Yoyokám!

Brutál nádhás, kögős Bolyhikád ölel, és sok szerettel és nagyon Boldog Új Esztendőt Kíván, ++++ (sérülés mentes, fútókilikben gazdag, stb, stb...)

Sokszor eszembe jutsz és az az igazság, hogy nagyon-nagyon hiányzik a közös futkározás és ökörködés, szóval tényleg azon vagyok, hogy felszívjam majd magam egy kicsit, mert ugye utol ugysem érhetlek.

Valamelyik nap a régi karácsonyi közös vásározás jutott az eszembe, ott nálatok. Még a gyerkőcökkel, volt forralt bor meg kürtős  kalács, a következő évben meg már csak mi mentünk Apcikával, emlékszel még?

Ölel szerettel: Bolyhikád

 

dildi képe

dildi 4180 napja

Egész nap emlegettelek Cillagom......biztos voltam benne, hogy nem otthon fogsz ücsörögni!!! Nagyon-nagyon boldog újévet kívánunk Nektek!!!!! puszika

kkoos képe

kkoos 4180 napja

köszi puszi  BUEK!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!