yoyo futás

2013.01.19 Szombat, 08:12:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:17:00

Távolság

22.6 km

Tempó

08:43 p/km (6.88 km/h)

Edzésleírás

Budapest, Déli-pályaudvar - Turul szobor - Széchenyi-emlék - Normafa - Makkosmária - Nagykovácsi

 

Istenhegyi út-Diana utca megkocogva ,Széchényi emlékműnél már bele gyalogoltam ,ráadásul 1x rossz irányba indultam el ez a kanyargós zöld az utcákban még mindíg nem megy tökéletesen . Normafán pont és csoki ,,át a" kapun" végre  a mesebirodalomba  ,sajnos látható volt a "baltás "gyilkos műve,,nem is találtam meg a Z+  ,hogy száradna el a keze , mer ott mentem le ahol le volt kaparva gondoltam biztos ez lesz a Z+ ,de asszem az a Z - lehetett. több jelzés is áldozatul esett .vissza mentem a kereszteződéshez,akkor már jöttek túrázók. Makkosmáriánál találkoztam Mariannal,mert vittem neki a lámpát amit rendelt .  majdnem egyszerre értünk oda,én pár percet vártam a ponton addig teáztam és sütiztem...  jött is hamar  . Innen eljött velem egy darabon Budakeszi széléig ,majd visszafordult haza  .én meg mentem a  S+ Petneházy rét felé ,bevallom erre még nem is jártam :O

újabb pecsét nápolyi a kezembe ,innen már a P- on a fődemig ,néhol lábszárig érő hóban . a plébánián a célban több féle rétesből lehetett választani én egy jó vastag mákosat kértem ,és hazahoztam a fiúknak ,,jaaaa és  kérdezték....hogy hogy a 20 km ?  nem megyek tovább Szomorra  ? mondtam nem ..má  Hazaértem :))

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:17:00 22.6 08:43 6.88 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4152 napja

jóóó,de kamáslit hozzá :PP

pátyalso képe

pátyalso 4152 napja

Jöttömre 10 óra környékén számítsál,Páty felől,a buszfordulónál:-))) Azé milyen jó lehetett volna a Nagyszénás Th-ban egy teát benyomni futás közben ! De hát az emlékfal nem ad forralt bort :-(

Jó turné volt GRatika !!!

nyaff képe

nyaff 4152 napja

Grat yoyokám!

Ha nem görgőzni mentem vona, akkor catlakoztam vona Hozzád, hozzátokig, mint a régi szép időnkben :) Már nagyon hiányzik a fini tejes kávéd Cillagom.

Na, puszi és ölelés, ügyike votál!

Boszi72 képe

Boszi72 4152 napja

Ügyes voltál Yoyóka és megértem a választásod. Ha egyszer ilyenben lehetne részem, hogy itthon van a cél! :-) Gratula Cillagom, megy is az öt égitest!

yoyo képe

yoyo 4152 napja

De volt benne kb 8 az elején ... kibirható volt, utána hazáig élvezkedtem :)

köszi srácok :)

kkoos képe

kkoos 4152 napja

Gratu Cillagom, nem volt sok benne az aszfalt?

gergő képe

gergő 4152 napja

szép volt yoyóka, néztem én is ezt a túrát, csak a logosztika rossz volt. a széchenyi hegyen én is mindig kavarok a zööödddel. jó kis home run volt :))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!