yoyo futás

2013.05.11 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

16:11:00

Távolság

104 km Szint: 3582 m

Tempó

09:20 p/km (6.43 km/h)

Edzésleírás

T100 

idén  5 kilivel lett hosszabb a táv ami marad is örökre  ,és a szint is több lett,viszont a szintidő maradt 17 óra .  Ezzel küzdöttem én egészen a célig ,hogy beérjek .  A rajt után rögtön eleredt az eső ,jól felázott a talaj futottam a saját kis tempómat,de már a Remete-hegyen sereghajtó voltam,de nem érdekelt , a Szénáson visszakiabáltam vagy 5- 6 embert ,mert épp  a tetőre igyekeztek milyen jó,hogy utolsó vagyok :) na innen már  elindultam bátran  1óra és 1,5 óra között mozgott az az ellenörző pontok zárásához az előnyöm .  a kezemre volt ragasztva a szintidő táblázat. Piliscséven volt az elős ep,24 nél  kis banán uborka sajt sós ropi .mentem tovább,mert a pontokon is össze lehet szedni értékes perceket .  Pilis nyereg után jött egy új rész a Z3 Fekete-kő  ide nem ártott volna egy titkos ep.kiváncsi vagyok hányan mentek a régi úton  Dobogokő 35.4 km 1:10 volt az előny . Dömösig  43.4 km 1:22 .  jajj itt a temetőnél nem tudtam,hogy hol megy majd az új rész,ezért egy nénit megkérdeztem,hogy látott erre futókat ? mondta látott igen ,erre megkérdezte,hogy a buszhoz szaladunk  ? :)) 

A  Vadálló kövek és a Prédi  igen  megfogott  ,de nem volt semmi görcs mint tavaly,csak baromi nagy pára . kisrigóhoz 54km 7:13 ra értem ,maradt +47 percem pontzárásig pedig futottam préditől rendesen  Visegrádig 63,5km megint  össze szedtem némi előnyt 1 óra 25 percet,ezért a Fellegvárnál megjutalmaztam  magam 2 gombóc fagyival  :)  A  1,5 liter izóm ,amit a rajtban töltöttem itt fogyott el :O   ezen a 25 km es  körön 2x is gyomorgörcsöm volt ,húú de szarul voltam , hányingerem volt már a gélektől , a  falatnyi  kolbászt is csak forgattam a számban  új praktikát vetettem be a mentolos rágó gumit :) elvette az édes ízt amitől émelyegtem .   Rigó 2 nél  77km,már +40 percem lett   . Szó szerint faltam a levest minden perc drága ,,másik cipőt vettem compresios zoknit húztam ,és elég hamar elhagytam a helyszint . Az új rész a Bölcső-hegy  ,és környéke hát mit mondjak...  inkább nem mondok semmit :) az   a brutál köves  meredek lejtő áááááá azt hittem soha nem érünk Csobánkára.  még a köves Bérc is megváltás volt . Végül  a 17 órás szintidőn belül értem 16:11 lett ,végig tartottam a  bő 40 perc előnyt Rigótol . Nagyon elfáradtam ,a tavalyi feladást kijavítottam,de asszem elég volt, mentálisan is felőrölt semmit nem aludtam ,végig egyedül mentem csak az utolsó pár kilin taliztam fiúkkal .jövőre  elég a rövidebb táv,vagy frissitőnek megyek :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
16:11:00 104 09:20 6.43 3582 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

18 hozzászólás

potika képe

potika 4044 napja

Nem semmi vagy Cillagom! Ez igazán szép teljesítmény volt!!!

Nagy nagy gratula nagyon ügyes vagy! Szerintem nincs okod szerénykedni! Csúcs vagy és pont :-D nem hiába csúcsfutásokat tologatsz :-)

atom képe

atom 4045 napja

Ügyes vagy cillagom, gratulálok! Jövőre tuti még hosszabb lesz, úgyhogy muszáj lesz megint rajthoz állnod :)!

solkima képe

solkima 4045 napja

Szívből gratulálok, nagyon jól megoldottad a napot. Lassan már esedékes egy Spartacus-kör. Üdv, Miki

márkusöcsi képe

márkusöcsi 4045 napja

Jajj Cillagom, mégis csak ott volt az a busz! ;)

Óriási gratula!

posztizoli képe

posztizoli 4046 napja

Ez a hosszab táv ragályos...Gratulálok!!

Littleyu képe

Littleyu 4046 napja

Gratulálok Cillagom! Nekem a 29 km is elég volt egyedül, mondjuk én nem a hegyeket, csak a homokot szidtam. Mikor kiértem az aszfaltra, még 2 km-ig porzott a cipőm futás közben. Na nem a sebességemtől. :D

A kolbász jó lehetett, én örülök, ha a szolidabbakat bent tudom tartani futásnál. :D

pátyalso képe

pátyalso 4047 napja

Ha okmánybélyeget elfogadsz,akkor adok a dugókáért,így használtan 2000 forintot :-)))

Nagy voltál Brooksban és Adidasban is ! Gratika !

Sárcipő képe

Sárcipő 4047 napja

Gratulálok, Yoyoka, szuper voltál! Csak meglett a 3. is! :-) Kitartásból, bátorságból, na meg a humorodból jópáran példát vehetünk :-)

gergő képe

gergő 4047 napja

gratulálok yoyoka!! ez a fagyi kolbász kombó tetszik nagyon :) szépen behúztad ezt, messze volt még a szintidő!! zsigerből tolod már ezeket a hosszúkat!

Blue képe

Blue 4047 napja

Gratulálok gyógyfüves Cillagom! :)

Ennyit futni a gonosz sötét erdőben,hát le a kalappal! :)

lbtibsz képe

lbtibsz 4047 napja

Én is gondoltam Rád! Semmi rajtpuszi, meg ilyesmi? D:) Gratulálok!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4047 napja

Gratulálok :-)))

Levicopter képe

Levicopter 4047 napja

Gratulálok !! Mondtam,hogy példakép vagy !!!!!!!!!!!!!!!

ganki képe

ganki 4047 napja

Kemény vagy mint mindig. Őszinte elismerésem a teljesítményeid előtt. Végig pislogtam hátrafelé, hátha utolérsz... :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4047 napja

Gratulálok!

kkoos képe

kkoos 4047 napja

Mi is gondoltuk rád Yoyóka. Nagyon ügyesen végig csináltad és megoldottad a problámákat. Én nem mernék bevállalni fagyit ilyenkor, a hideg lelassítja a vérkeringést a gyomorban és csak problámékat okozhat. Bölcső-hegy brutál volt tényleg, Csikóvár utáni illetve a Kevély nyereg utáni köves lejtőhöz képest a Köves bérc meg se kottyant. Gratulálok, jó pihenést!

Boszi72 képe

Boszi72 4047 napja

Szép volt Yoyo, nagyon örülök, hogy sikerült szépen beérned ezen a nehéz pályán. Gondoltam ám Rád Visegrádon, amikor kiszálltam, emlékeztem a tavalyi esetedre. :-) A lényeg: nagy vagy Yoyo! :-)

mjoci képe

mjoci 4047 napja

Gratulálok Cillagom.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!