zolle Úszás

2013.05.19 Vasárnap, 13:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:13:56

Távolság

0.75 km

Tempó

18:35 p/km (3.23 km/h)

Edzésleírás

XXII. TISZA TRIATLON RANGLISTA VERSENY 2013

 

Táv: 750m úszás, 20km bringa, 5km futás; 

 

Senior kategória 1. hely.

Idő: 1:08:02.

Úszás 13:56, Bringa 35:09, Futás 18:57

http://www.zalaszam.hu/triatlon/verseny/2013/tvk/senvet.htm

 

A tegnapi nap nem vett ki sokat belőlem, így bátran várhattam a vasárnapi versenyt. A 8-as pályát kaptam, ahol 7-en indultunk. Ahogy a fejemhez emeltem a szemüvegem, elszakadt. Kicsit ideges lettem, de még tudtam rá kötni egy csomót és bár iszonyat szoros lett így, de legalább volt szemüvegem. ;-) A rajt előtt megbeszéltük az erőviszonyokat és ennek megfelelően osztottuk be a sorrendet, hogy hogy ússzunk. Szinte semmi gond nem volt így.

 

A bringán kicsit szívtam a szélben, mert senki sem bírta velem a tempót. :-) :-(

3-an jöttünk ki a depóból, de rögtön leszakadtak. Utolértem 2 srácot, fel sem vették a tempót. Majd még 3-at, abból kettő jött tovább. Velük tudtam kicsit bolyozni az első kör 2. felében, de az első kör fordítója után az eggyiket elvesztettük. Nem bírta. Sajnos az se aki velem maradt, mert nem bírt elém jönni. 2x mentem mögé pihenni, majd a fordítónál (2. körben) otthagytam mert volt előttem egy 5-ös boly akiket utol akartam érni. Sikerült! A depóba már mögöttük kocogtam be.

 

A depóból 5-ből 2-en még előttem jöttek ki, de kb. 150 méterig örülhettek csak. Majd jött a következő és a következő. Nem is értettem miért futnak olyan lassan!? ;-) Ani szólt az első kör után, hogy 6. vagyok ha leelőzöm az előttem futó két versenyzőt, de akkor már rég megvoltak - fejben :-). Ugyanis folyamatosan mentem fel rájuk és nem sok volt nekik. A combomból is kiment már a bringa és jobbnak éreztem a futást. Azután a 2. kör kissé zavaros volt, mert akkor már voltak olyanok is a pályán akik még csak az első kört nyomták. A tempó alapján próbáltam kiszűrni ki lehet még előttem. Bár annyira nem volt taktikám, mert csak nyomtam ahogy bírtam. Még pár embert megfogtam és figyeltem a hangosbemondót. Ketten már beértek, .. 3-an, .. és volt előttem egy srác, lehajrásztam (bár lehet, hogy első körös volt) és abszolút 4.-ként értem be. És a hangosbemondó rögtön mondta, hogy kategóriámban Én vagyok az első! Nagy öröm és meglepetés volt - erre egyáltalán nem számítottam!

Jó verseny volt! :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:13:56 0.75 18:35 3.23 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

plezerm képe

plezerm 4014 napja

Meg nagy gratula. Szép volt.

zolle képe

zolle 4015 napja

köszi Dóri! :-)

dorik képe

dorik 4015 napja

Meg csak annyit, hogy nagyon nagyon megerdemelted, ennyi melo es ennyi nem ugy sikerult ev-verseny utan...

kincsoo képe

kincsoo 4015 napja

 nagyon jó tempót tekertél-futottál!! Gratulálok!!

zolle képe

zolle 4015 napja

köszi "srácok" :-)

smarcsu képe

smarcsu 4015 napja

ide nekem a világot, mindenkit megeszek reggelire :) érzés jött át a beszámolóból nekem! nagyon ügyes vagy. néztem is, hogy sokkal jobban mentél minden számban, mint előző nap! nagyon nagy gratula korosztályos 1. helyezett :)

Sipi képe

Sipi 4015 napja

Most néztem a Tri Szöv. honlapján az eredményeket, rögtön kiszúrtam! Óriási gratula, nem semmi eredmény! 

Daniloo képe

Daniloo 4016 napja

Gratulálok, jól toltad!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!