hencs007 bringázás

2013.06.11 Kedd, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:00:00

Távolság

40 km

Tempó

04:30 p/km (13.33 km/h)

Pulzus

Átlag
122
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

És akkor egy újabb útvonal a hegyre. :-)

Árpád-híd - Kiscelli u. - Remetehegyi - Erdőalja - Virágos nyereg - kis lekavargás a hegyről, csodaszép lebukó Nap fotók :-) - Határ-nyereg - Vitorlázóreptér mellett el - Ördögárok

Határozottan jó 5letnek tűnt elinduláskor, aztán volt, mikor kicsit megbántam, persze utólag meg "jajj, mekkora jó 5let volt, h elmentem!!!" :-)))

Szal, az úgy volt, h a Kiscelli utcánál felfelé meghaltam. Mi dúúúrva az az emelkedő?!? Persze, nem szálltam le, kitekertem. :-D (A kocsik miatt amúgy se lehetett kiszállni. ;-)) Aztán elbambulásztam kényelmes tekeréssel az Erdőalján és azt kell mondjam, nem szép a kilátás. De tényleg nem. Fenn vagy végig annak a hegynek az oldalában, amit szívesen nézegetnél reggelente, de az a kockaház-rengeteg, ami elterül alább... na, az nem szép. De a levegő isteni.

A Virágos nyeregnél legurultam a hegyről. Elnéztem a térképet, na, ez van. Cserébe viszont gyönyörűséges, hegy mögé bukó Napot kaptam és tök egyedül voltam és csodaszép volt!!! 1 kicsit szívattam magam a "merre továbbal", aztán szépen visszatekertem a nyeregre, ahol felértemkor azonnal tudtam az utat, térkép nélkül. :-) Akkor még meg-megálltam, nézni a Naplementét, a fénykigyultát, jaj, de nyugis volt!

Aztán be az erdőbe és rám is setétedett rendesen. Fejlámpa!!!! Húúú, de kell! Jó volt, mert nem kellett turistákat kerülgetnem, de a margarinon tekerés sötétben igazi kihívás volt. Tanyáltam 1 qva nagyot - bicikli eldob, ugrik, segreül :-), aztán visszapattan, nem esik 2ségbe, teker tovább, újabb margarinos tanya :-(. Na, ekkor már megálltam 1 kicsit. Nyugi, nagy levegő, óvatos tekerés és közben ima, legyek már túl ezen a szakaszon, banyeg! Nem sokkal később már nagyon kívántam az erdő végét, szar volt keveset látni abból, merre tekerek. Örültem, nincs senki, aztán jött 2 bicajos, jó mély hangon köszöntem :-D.

És aztán kiértem az aszfaltra, és megálltam hangosan röhögni. Oh, de jól esett kikacagni magamból a feszkót!!! Jöttem végig az utakon a rámragadt mosollyal és néha láttam a fejeket, hogy néznek... aztán hazaértem, és amit sejtettem, megláttam - hát, elég viccesen voltam sáros... :-) na, ezen is elheherésztem 1 sort. meg suvickoltam magam 1 darabig.

Jó volt, na! alig várom, h menjek még. Igen, Jucusom, rá lehet kattanni rendesen az egyedültekerésre!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:00:00 40 04:30 13.33 0 0 0 0 122
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

hencs007 képe

hencs007 4003 napja

:-D :-D :-D

SzJucus képe

SzJucus 4004 napja

 

Ajjj Hencsikém, de király!!!! :))) De nagyon reméltem este, hogy kint vagy, és látod Te is a csudát!!

 

Nagyon büszke vagyok Rád, hogy így nyomod, és mész és küzdesz!!

 

És igen, fejlámpát vegyél mindenképpen, a bringához kell, és főleg NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!! Ne úgy mint én…:))) Ésszel…:)

 

A térképet meg néha elnézi az ember, hát így lesznek a felfedezések…..:)))

 

Várom azokat a csodafotókat ám!!! :))

 

Magadról nem csináltál véletlen? :)))

 

Jaaaaajjjj, eszembe jutott most az is, ahogy belecsücsültél abba a patakba… Vagyis abba a kis erecskébe ott Szentendre határában….:DDD

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!