Gebregab futás

2013.06.29 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:47:00

Távolság

50.6 km

Tempó

05:40 p/km (10.58 km/h)

Edzésleírás

Veitsch terepultra: Minden percét élveztem ennek a versenynek, tök jó volt a szervezés, a frissítő állomáson rengeteg minden volt, sosem éreztem hiányát (az erőn kívül) semminek :)

De azért az mégis milyen kibaszott szemétség, hogy ennyire csodálatos pályát találnak ki az embernek. Talán negyedórát tudtam volna szépíteni az időmön...vagy többet is ki tudja, ha hajlandó vagyok a földet bámulva futni. Inkább úgy döntöttem, hogy vissza veszek az iramból, és jól megnézek mindent. Így történhetett meg, hogy a célba teljesen fitten feltöltődve érkeztem meg, ott aztán megtudtam, hogy a srácok picit elkavartak, így nem lesznek értékelve a férfi váltóban... de sebaj, úgyis mondogattuk, hogy szopóágon vagyunk, hát most tényleg :D 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:47:00 50.6 05:40 10.58 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Julcs képe

Julcs 3988 napja

legalább a táj szép volt, kocogtál egy jót, friss levegőn :)

SzJucus képe

SzJucus 3989 napja

Lájkolom!! :) Jóóó lehetett... Jaja, az ottan nagyon szép arrafelé...

Raulmadrid képe

Raulmadrid 3989 napja

Néztem reggel a listát és kerestem őket ezerrel, hogy valahol a sok panzerkampfwagen között ott lesznek az élbolyban, erre 10 perc után látom hogy off-olták őket második helyről... egy dislikeot megérdemel így látatlanban. Viszont a futásod meg egy likeot!:-) Gratulálok!

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3989 napja

Gratula, szépen mentetek a Józsival, viszont ide legközelebb túrázni kell menni, nem pedig versenyezni a tehenek közé :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!