eszetomi futás

2013.09.22 Vasárnap, 10:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:28:58

Távolság

28 km

Tempó

07:28 p/km (8.04 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Azt se tudom, hogy hol kezdjem mert nem igen szoktam írni semmit. A lényeg az, hogy egy nagyon jó szervezésű és vonalvezetésű futó edzésbe volt részem. Bringával már többször bejártam. Az már biztos, hogy ehhez a távhoz sokkal többet kell edzenem. Nem elég a heti egy 10-15km-es közös futkorászás. Már az elején több problémám is volt.

1 elfelejtettem bevenni a gyomorgyógyszeremet, ezért a gyomorsavam az agyamat kezdte marni a táv egyharmada után és ez végig kitartott.

2 elfelejtettem elhozni a fülhallgatómat ezért nem tudtam zenét hallgatni és hát még nem igen futottam zene nélkül és féltem, hogy nagyon fog hiányozni de csak kb23km után kezdett el hiányozni de akkor nagyon de túléltem valahogy.

3 a telefonon nem akart elindulni a futást naplózó programom, vagyis hát nem akart gps jelet találni pedig már a telefoni is újra indítottam.

Ezek az apróságok eléggé felbosszantottak a futás elején de hamar túltettem magam rajtuk és csak a futással foglalkoztam. A futás maga nagyon jó és kellemes volt egészen 22-23km-ig. Eddig csak 22km.-t futottam. 23Km utána már már Böbe rugdosott be a célba, ezért külön nagy köszönet neki. Fel biztos nem adtam volna mert nem azért indultam el, hogy megpróbáljam hanem azért, hogy megcsináljam. A végére nagyon elfáradt a lábam térdtől lefele. A mozgásom most kicsit darabos és nehézkes ( robotzsaru hozzám képest balett táncos ) de szerintem 1-2 nap alatt rendbe jön. Jó futás volt, jó érzés a teljesítés, tavasszal biztos ismét elmegyek.

Köszönet és hála Böbének a segítségért a szervezőknek a rendezésért és frissítésért és minden futónak a hangulatért.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:28:58 28 07:28 8.04 0 0 0 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

csabipontkom képe

csabipontkom 3892 napja

Nagy gratula, az eddigi leghosszabbhoz! Mielőbbi regenerálódást!

A tavaszit remélem együtt futjuk! :)

katica100 képe

katica100 3892 napja

Gratulálok a távrekordhoz és a kitartásodhoz is! Azért Böbét egy pillanatra elképzeltem, ahogy téged rugdos :) Egészségetekre mindkettőtöknek!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3893 napja

Gratulálok a leghosszabbhoz. Különöse ez a mondatot tetszik: "nem azért indultam el, hogy megpróbáljam hanem azért, hogy megcsináljam."

Bobe képe

Bobe 3893 napja

Szívesen drága! Nem rugdostam, magától futott. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!