maraton201011 bringázás

2013.10.18 Péntek, 09:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:35:00

Távolság

214 km

Tempó

02:08 p/km (28.22 km/h)

Edzésleírás

Zamárdiból-Siófok felé.

Mindegy mennyi idő alatt, mindegy eltévedek vagy sem ez mondíg kb 211-214 km??? Érthetetlen.

A hivatalos idő, az 10 óra 30 perc körül kell legyen. Mertmivelhogy, ugye országúton nem mehetünk, jellemzően. Kerékpárút pedig a szabály, az szabály 20 km/h, állítólag a megengedett legnagyobb sebesség, tehát ennél nem mehettem gyorsabban.

A 7 óra 35 percet, amit az óra mutatott, egészen biztosan úgy értem el, hogy folyton kivettem az órát, uncsi szakaszoknál, illetve, elképzelhető, hogy néha nem mért.

Érted?

Nem volt meleg, de nem kellett még a téli cucc, dzseki, jobb kesztyű, lábtyű, nyaksál, meg ilyenek, de azért hideg volt...

Odafelé szemerkélt, állítólag több helyen is, a tó körül. Mire elindultam, ennek már hűlt helye volt. Hihi, maradt a hideg.

Mindjárt Balatonvilágos előtt van jobbra felfelé egy meredek rész vasúti átjáróhoz érünk ki. Simán rosszfelé folytattam, eddig pedig soha!? Jobbra, egyenesen mentem, a balra 71, M7 tábla helyett. Ki a fene akar menni az M7-re, gondoltam. Kerékpárút jelölés, ja! Az nincs! Aha. Köszi! Végilüs, minek? Ki jár arra? Max a rendőr, hogy megnézze nincs ott senki, tehát lehet fogni bringást az úton. Végtelenül csúnya vagyok. Természetesen tudom, hogy a rendőrnek esze ágában sincs ezzel foglalkozni, csak a rájuk vonatkozó szabályokat úgy rakták össze, hogy ők is meg legyenek félemlítve és mindenképp büntessenek. Engem nem büntetett, itt és most senki, viszont, ezt tudva, az országúton nem a kátyú, meg a forgalom az első, hanem - "Rendőr van?". Majd jön a többi, de közben újra - "Rendőr?".

A kerékpárút jellemzően szar (Bocsánat, nem jó, gyökerek felgyűrik, meleg felgyűrte, girbe-gurba, hepe-hupás, sír a szívem-lelkem, ahogy üti a bringát és még csak nincs is jól kitáblázva.) Márnegyedjére járom be a kerékpár úton, de mindíg másfelé mentem és vannak helyek, amik egyszerűen elvesztek. Pl.: előszőr, egy eltévedés folytán Révfülöp környékén volt egy klassz kút, ami jól jött. Másodjára, hát persze, hogy nem arra mentem és azóta sem. Gőzöm nincs hol lehet?

Amint letérek róla és az országúton megyek, azonnal felgyorsulok, pedig semmi nem történt, csak nem kell kerülgetni, nem üti ki a kezemből a kormányt az aszfalt, ilyenek...

Üdvözlégy, (Balaton)Mária (előtt)! Szerencse, köszönöm!

A bruttó idő, kis malőrrel is számolva, meg Mária, meg piros lámpa, meg útkeresés: +10 perc, azaz 7óra 45perc.

Idő jó volt. Siker!!

Köszönöm!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:35:00 212 02:09 27.96 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!