yoyo futás

2013.11.02 Szombat, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

14:21:00

Távolság

88.9 km

Tempó

09:41 p/km (6.20 km/h)

Edzésleírás

Piros 85 túra

A rajtban mondtam ebolának,hogy inkább a 65 re mennék ha lehet ,erre ő megne próbáld yoyoka :) adjak valamit amit a célba visz,én meg érte megyek :)

Aztán Halmos Laci ott ácsorgott , na mondom nem jössz Lacikám ?

így aztán együtt kocogtunk ,gyalogoltunk ,lefele monnyuk kicsit jobban suhantunk .  mer Laci mondta 4 órás menettel le akar érni Dömösre  bőven leértünk ugye lacikám :) Nem mentünk gyorsan ,de Lacinak  nagyon jó átlagok jöttek ki,mer Dkőre 6 órát akart,de 5:25 re felértünk . Nem hitte el magáról hogy fejlődik ,hogy ilyen jó  !

Fehér-hegyen aztán elhagytam Lacit ,mire leért kopárhoz,már bevágtam a gulyást ,mondtam indulok   mert a lámpám otthon volt ,így világosban akartam koviba érni . De ezt tudta is .. Lefele a szénásról sötétedett rám .  Apát felhívtam,hogy most vagyoka sarkon integetett az ablakból :) Aztán mikor megláttam Hajduskát a templom téren a padon ülni ,mondom ezt nem hiszem eeeel ,má vissza is értél ? de  kiderült,valami húzódása lett .jaaa  még haza is mentem berakni a kabátom amibe ugye reggel mentem és vissza küldtem koviba . 

Az ajtón úgy vágtam be a szatyrot, mint egy zsák krumplit :)

baccca meg ez egy veszélyes hely :)

Felfelé a meredek utcán direkt vissza fordultam ,biztos sokan nem néztek hátra,pedig a szénásról lefelé a sok sok lámpafény nagyon jól nézett ki.

Ment előttem egy fiatal pár az ő lábukat figyeltem ,de aztán a Vöröspcsolyánál elkezdtem kocogni .utól értem Kiss Istvánt ,nevettük,hogy majdnem végig kis pistázom a túrát :) Aztán Julianna major előtt a szűk ösvényen Krisz ált a sötétben ,pislákolt a lámpája .

yoyoka nincs elemed ? nyirm nincsen ,de tartalék lámpám van ami ugye mindíg nálam van ,fel van akasztva a zsákra a hasamnál , és így pont a lábam elé világít .Oda adtam Krissznek . Istvánnal egyforma volt a tempónk, de Erzsihez felfelé beütött a ménykű ,gélt kellett tolnom,alig bírtam felmenni. ráadásul a lámpám elkezdett villogni . jött Deni felfele ,adott is volna elemet,de vékény volt,utána Zoncsiék jöttek,de neki is vékony eleme volt .úgy voltam vele majd csapódok ide oda ,de beértem Istvánt a lépcső alatt ,így ő világított én meg mentem mellette.Makkosig le is mentünk  óvatosba ,mer elég széles volt a dózer,utána felfele a meredek részen ahol a szikla van , itt  jött mögöttünk egy brutál lámpa ,reflektorral . bevilágította az egész utat,sznupi volt  kösy utólag is ,,így végül vele mentem ,a köves vízmosásra tartalékoltam hátha világít majd a lámpám ,és igen kicsit felszívta magát,  így pont leértem az aszfaltig ahol meg már a égtek a lámpák.   sznupi ellépet ,így szépen lekocogtam a célba ahol akkora ováció szurkolás fogadott,hogy hétnyelven beszélt ..hiába kiabáltam feltett kézzel ,hogy neeeem neeem én csak a túrán vagyok :))

A szurkolás külön megérdemel néhány sort,gyerekek nyilván aki ott volt tudja mi volt,óriási hangulat.Dkőn olyan hideg volt,esett is  fújt a szél  ,hogy még fel is dobtam a  csupasz vállamra a felsőtmet :P  szóval eszméletlen jó volt..egy hölgy kérdezte mikor vizet öntöttem a csapnál a tartályomba ,mondta nyomja nekem csak tartsam,hová megyünk kérdezte,milyen verseny ? mondom piros 85 ,és hány km ? mondom 85 .jajnem tudtam,hogy ezt jelenti  :) aranyos volt

Aztán szasza meg  a Nagy szénáson bakker ott is a szélben fent álványostúl mindenestúl sátrastúl,csanyáék mariannék több helyen is ,pl Szépjuhásznénál is nagy kolompolás ölelkezés Mariannal ,kicsi lehajoltam a kezeimet a térdemre raktam ,hát fáradt voltam na ..erre csanya nagyon csúnyán tovább lökött ,ne nyirmogjak menjek .

kösy mindent P85 nem a legjobb időm sőtt -1 ó de örülök ennek is, simán beértem volna a terepfutáson  szintidőn belül :)

nem baj... lesz jövre is ..

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
14:21:00 88.9 09:41 6.20 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

Csike képe

Csike 3861 napja

Kemény vagy yoyooka, gratulálok!

gergő képe

gergő 3862 napja

szééééép volt yoyóka!!!!

Levicopter képe

Levicopter 3862 napja

Gratulálok,kár,hogy nem találkoztunk !!!

Boszi72 képe

Boszi72 3863 napja

De jót mentél Yoyó, sokszor emlegettünk út közben és tök jó volt kiereszteni a hangunkat a befutódnál. Örülök, hogy ilyen szuper élmény volt Neked, gratulálok!

szaboaron86 képe

szaboaron86 3863 napja

Gratulálok Yoyoka! 

kkoos képe

kkoos 3863 napja

íííííííííííííí Cillagom megmentetted az életem :) gratulálok ügyesen végig mentél!

ganki képe

ganki 3863 napja

Jaj, de örülök neked Yoyoka! Nagyon ügyes vagy, szépen megcsináltad! Mondta is Kopár előtt Hali, hogy Yoyo egy hajcsár, úgy húztad.

nyaff képe

nyaff 3863 napja

Cillagom Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. .)

 

mjoci képe

mjoci 3863 napja

Gratulálok Cillagom.

cica66 képe

cica66 3864 napja

Nagyon nagy gratula Yoyoka!!!A beszámolóért pedig külön is!!!!....:)

Sárcipő képe

Sárcipő 3864 napja

Gratulálok Yoyoka és köszönöm a szurkolást! Úgy örültem Neked :-). Amandát és Dömötört meg már messziről láttam, nagyon felvidítottak :-)!

Deni képe

Deni 3864 napja

Gratulálok! AAA=vékony! AA=sztenderd :) Tartaléknak berakok AA-sat,hátha segíthetek majd a jövőben! !A nyirmogás tetszik, szállóige lesz!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!