eszetomi futás

2013.11.17 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:13:28

Távolság

21.1 km

Tempó

06:20 p/km (9.49 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
172

Edzésleírás

Siófok félmaraton.

Ismét egy csodálaton futáson vagyok túl. Nagyon nehezen indult a nap, a szállodába mindenhonnan a csobogó víz hangját lehetett hallani, a hűtő nagyon sűrűn bekapcsolt és akkor rettenetesen hangos volt, az ágy nagyon kényelmetlen volt és nagyon meleg volt a szobában, a radiátort nem lehetett szabályozni. Alvás ezért nem igazán volt, csak szenvedés és fáradtabb voltam reggel, mint amikor lefeküdtem. Utána jött a reggeli, ami nagyon-nagyon gyenge volt, alig volt válaszék. Elérkezett a fél 11, és elkocogtunk a rajhoz. Ott találkoztunk pár ismerőssel köztük Miss Runkával, gyors beszélgetés majd várakozás a rajtra. Úgy alakult, hogy hármasban kezdtünk el futni, Böbe, Runka és én. Rajt után elkezdtem nyulazni a lányoknak ami nekem hatalmas segítség volt mert nem hagytak lazulni és elég „keményen” kellett nyomnom. Az első kőr végén ketten maradtunk Böbével aki pár kili után elkezdett matekozni és kiderült, hogy ebből még rekord idő is lehet, de ahhoz még nyomni kell egy kicsit. Ettől vérszemet kapva tovább nyomtam ami csak kifér, még frissíteni sem álltam meg, amíg nem volt biztos a siker. Egyébként valamiért minimális ivással és evés nélkül bírtam végig a távot ami számomra hihetetlen mert még 5 km-en is szoktam inni de most semmit se kívántam. Az utolsó 2 km. Nagyon nehezen ment mert elkezdett fájni mind két térdem, de Böbe csak rugdosott, hogy most már nem szabad lazítani, menni kell és kész. KÖSZÖNET érte. Az utolsó pár száz méteren a rengeteg szurkoló adott még egy kis energiát és szokás szerint kéz a kézbe szinte beszáguldotunk a célba. Óra megállít, megnéz és jött a hatalmas öröm. Sikerült egy számomra hatalmas PB-t futnom 7perc56mp. Ezt a futást egy jó ideig nem fogom elfeledni és megdönteni, hacsak a lányok megint meg nem kergetnek. Még egyszer köszönöm a segítséget Böbének és Miss Runkának.  :))

http://www.endomondo.com/workouts/user/10537712

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:28 21.1 06:20 9.49 0 0 172 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

katica100 képe

katica100 3835 napja

Tomi, nem ismerek rád! Micsoda terjedelmes élménybeszámoló  :) Nem csodálom, hogy ennyit írtál, ha ilyen pazar futást produkáltál / produkáltatok. Gratulálok!

Tündüs képe

Tündüs 3836 napja

Itt is nagy gratulációm, megdolgoztál érte!!

RunKa képe

RunKa 3837 napja

Nahát Tomi ::)))) Ne viccelj már, olyan lazán mentél, hogy ihaj, öröm volt nézni a hátadat ::)))) Gratulálok, nagyon sokat javítottál a régi eredményeden !!! Puszi !

csabipontkom képe

csabipontkom 3837 napja

Nagyon szuper, nagy gratula a hatalmas PB-hez!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3837 napja

Gratulálok a PB-hez :-)))

Remélem, térded rendben van.

Bobe képe

Bobe 3837 napja

Hatalmas gratula drágám! :)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!