Sneci-ke futás

2014.01.14 Kedd, 18:14:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:37:36

Távolság

14.53 km

Tempó

06:43 p/km (8.93 km/h)

Edzésleírás

Baromi dühösen jöttem haza.... a Déliből elindult a vonat, aztán Kelenföldnél leszállították az utasokat, mivel bedöglött a mozdony.... szóval várni kellett fél órát a következő vonatra.... A fenének sincs erre idege és ideje :-((( És állandóan a battaiakkal csesznek ki, az összes sz@r vonatot erre a vonalra küldik...

Na, szóval volt mit kfutni Mondjuk az első 4 kili kínlódás volt, de aztán egyre jobb lett, szinte abba sem akartam hagyni.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:37:36 14.53 06:43 8.93 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Mongoose képe

Mongoose 3796 napja

Dühödben jól körbeszaladgáltad a ,,falut"... :D 

Egs! :) 

Tündüs képe

Tündüs 3797 napja

Igen, Csabi benevezett, képzelheted, mikor éjszakás műszakban csipogott  a teléefonom, hogy köszönik a nevezést.....én meg csak pilláztam, mire leesett, hogy ez a velencei.

Tündüs képe

Tündüs 3797 napja

Majd ha éhendöglik a recepciós, mert  a kutya sem megy oda,  akkor majd el kezdik megváltoztatni  a gondolkodásukat.....

Volt, hogy azzal riogattak bennünket, hogy viszik  a cégünket Romániába. Csak nevettem, hiszen épp akkor hoztak át onnét gy másikat, mert a dolgozók otthagyták a melót és hazamentek tehenet fejni, állatokat etetni, aratni stb.

De eltértem a témától, méreg, persze, és sokszor túlreagáljuk, de legalább  futottál egy nagyszerűt.

 

Egs!

RunKa képe

RunKa 3798 napja

repülő :D

RunKa képe

RunKa 3798 napja

Majd jóóóósokára :), mire majd idős leszel, rájössz, hogy nagy hiba olyan dolgokon mérgelődni, amin nem tudsz változtatni. A félig töltött pohár, vagy félig van tele, vagy félig üres. Persze értem. Nem is esettt volna ilyen jól a futás :D   

Egyszer Popper Péter, kiutazott Indiába egy egy hetes előadásra. Ott a szállónak van egy embere, aki a résztvevők repülőjegyeit intézi. Popper egy hét múlva Mysore-ba repül majd tovább, mert találkozója van egy ismerősével. Odaadta a fickónak a jegyét, hogy maj dő leokéztatja, hiszen ez az ő feladata. Eltelt egy-két nap, a jegy még mindig a pasi fiókjában van, de Popper nem idegeskedik, van még idő. Eltelik 4-5 nap, a repjegy még mindig ott van. Eljön az elutazás napja, a jegy még mindig nincs leokéztatva. Erre Popper elkezd kiabálni a pasival, ekkor még nem tudta, hogy nincs viccesebb látvány Indiában, mint egy ordítozó Európai- és számon kérte, hogy miért nincs kész a jegye, neki ma el kell utaznia Mysore-ba. A pasi gondolkodik, majd tök nyugodtan, mosolyogva ezt mondja: Uram, a jövőhéten is lesz vonat :)  Értem, mondja Popper, de nekem ma kell elutaznom, találkozom van valakivel, engem a reptéren várnak !!! A pasi megint gondolkodik, ám egyszer felderül az arca és megkérdezi: Uram ! Akivel Ön találkozik, az Mysore-ban lakik ?  Igen, mondja Popper.  Jó :) Akkor a jövőhéten is ott lesz :) 

Egészségedre :)

toncso képe

toncso 3798 napja

 

  Látod, hogy mit  tesz  a  Futás:...baromi  dühösségtől,  másfél  óra  elteltével, már  olyan  jól volt,hogy  alig  tudtad,  abbahagyni.   Egs.   !!!

Blue képe

Blue 3798 napja

A MÁV monnyjon le! :)

Ne idegeskedj,az idő végtelen.

Briel képe

Briel 3798 napja

Há, ez tényleg dühítő lehet! Viszont mi mindenre nem jó a futás, igaz? :) Egészségedre!

Felszerelések

Asics Stratus 4 kék-fehér