yoyo futás

2014.03.01 Szombat, 07:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:43:00

Távolság

50 km

Tempó

09:16 p/km (6.48 km/h)

Edzésleírás

Bukki Hard

Hát nem így akartam esküszöm,hiába gondolkoztam el,hogy elég lenne talán a klassic táv is,mert a 65 höz elég szoros(  nekem )11 órás szintidő járt. Gondoltam lesz ami lesz ,beraktam egy kis kézi lámpát .

Nagyon korán 3 kor keltem, leértünk időben a rajtba,aztán húss el is indultunk . eleinte aszfalt út vezetett az erdőig .alig emelkedett pont jó bemelegítős szakasz. Nem is érdekelt ,hogy  nagyon hamar utolsó vagyok . mire az első pontra értem a Mellér völgyhöz ,már közel 500m re lehettem a csajoktól Juci Ganki  Anita Dóri Edit  . Aztán felfelé egy meredek saras kaptatón utól értem egy pacákot,el hagytam  mondta,hogy tegnap szalagoztak erre. Zöld rétnél még láttam elszaladni a csajokat,de mire levettem a zsákomat,és kivettem belőle a papírt,mert szúró bélyegző is volt :O  azt is kellett csinálni,nem csak dugókázni,így még jobban lemaradtam. Elindultam felfele majd egy lefele ,és újra fel ekkor jött szembe Zagyi Edit,és Kertész Dóra,hogy jó felé megyünk-e ? elindultam én is visszafelé,hogy a srác elébe szaladjak akit elhagytam,mer ha ők szalagoztak akkor biztos tudja, elé is értem,mondta menjünk bátran,tovább a kéken Szalajka völgy felé khm .Na elértünk egy dugókás pontra  Örkő házhoz . A pontról felfelé indultunk el,mondták arra kell menni,ez valószínű jó lehett még,viszont még mindíg nem tudom,hogy nekünk merre kellett volna tovább menni? talán arra ahol jöttek felfelé  emberek ?  Mi egy nagggyon kiszalagozott ,hatalmas nyilakkal fújt úton vagyis a kéken mentünk tovább, érdekes a pacák nem is jött utánunk ,pedig ő mondta a kéket,vagy talán rá jött ,hogy ez nem jó. Mentünk az ördög szántáson végig,azután ugye jött egy völgy,majd felfelé a barlanghoz,itt dugókáztunk ,érdekes nem tünt fel a pontőröknek,hogy a hard távosok  még nem érhetettek ide :O Haladtunk tovább lefele ,majd kikapaszkodtunk a völgyből és kiértünk a szép kilátó részhez,itt szólt egy túrázó , látta a rajtszámunkat hogy szerinte nekünk nem erre kell jönni. Elő az "itiner" sokat nem mondott ami rajta volt , így vissza  másztunk a barlangig .De addigra én már úgy de úgy felhúztam magam,hogy a kva annyától kezdve a b.megen át minden jött belőlem. hogy érek így be? méé nem lehet normálisan kiszalagozni ?  egyik táv erre másik táv arra ? vagy ki volt még nem állt ott egy ember ?  mikor még azt sem tudom,hogy elég lesz e a 11 óra  .  mindegymosmánemhúzomfelmagammegin  :) A barlangnál megvitattuk,hogy tényleg nem jó felé jöttünk .Ha  vissza megyünk ahol elkavartunk akkor közel 70 kili lenne a vége,3 emberre egy kis lámpa nem elég .meg amúgyisna ... mi legyen ? felhíjuk a rendezőt elő az "itiner" tel szám nincs rajta,de az egyik pontőr tudja,felhívom szegény imaronak mondom a magamét ,közbe a kezembe adnak egy féldeci mézeset :) Edit mondja igyam meg a felét,lehúztam az egészet :D

újra elindulunk a szép kilátópont felé , végül is erre jön a Hard táv is,csak órák múlva . A Tarkő alatti  Y elágazás viszon nagyon korrektül ki volt fújva ,bal felé Hard , jobbra funrun .ilyesmi kellett volna  előrébb is.  Szóval így aztán hárman  együtt maradtunk. Tarkőre kimentünk gyönyörködni kicsit,  a siháznál nagyon komolyan bekajáltunk  sonka sajt oliva kekszek gumimaci cola zsiroskenyér . Az oda vissza szakaszon jött szembe Carlos,nem sokkal utána Miki,tapsoltunk szurkoltunk nekik.  Beértünk az erdőbe ,sokat mentünk a zöldön,de sokáig nem volt megerősítő jelzés,hogy jü felé mennénk ,így mikor carlos megelőzött minket tőlünk kérdezte,hogy erre kell e menni ? :))

Azután jött Miki ,mondtam 8 perc a külömbség,de brutálisan tépett lefele, meg is lett az eredménye .  Odor- várra sem felfelé sem lefelé nem kényelmes menni.  A forrásból vizet ittunk ,majd újra neki a hegynek ,innen már nem sok volt felfelé itt találkoztunk a pont után Gergővel. biztattuk,hogy nagyon ügyes meg minden,de nem volt megelégedve magával . Tőle tudtuk,meg,hogy innen nem ám csak lefele,hanem sunyi kis hullámos pálya visz a célig . Völgyfő háznál utolsó pntnál Vig Katiák pontja ,ropi saslik meg minden féle finomság  sonka sajt ,stb alig tudtunk eljönni az asztaltól.   Aztán lassacskán de leértünk a célhoz,egy tó kört még kellett futnunk,és úgy lehett befutni a célba . A  se nem classic 44km ,se nem Hard 65 km  teljesítőként én azért örültem ennek a hibrid távank  is :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:43:00 50 09:16 6.48 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 3736 napja

Ó, anyám! :)  Hozod a formád, csajje, pedig még a szezon elején vagyunk :P :P :P   

szaboaron86 képe

szaboaron86 3741 napja

Ejj kár azért az elkavarért. Jó kis hosszú menet lett ez így is!  Jó volt veletek találkozni, még ha szencsélgeltem is a kiálló drót miatt. :)

gergő képe

gergő 3745 napja

:) jó volt ez yoyoka! 50 killa, az 50 killa, tökéletes edzés!!! jó kedvetek volt, amikor találkoztunk ez a lényeg. amúgy bőven, kényelmesen bértél volna 11 óra alatt, az tuti! egs 

Boszi72 képe

Boszi72 3745 napja

Hejj, Yoyóka, szép kis kalandos futás volt ez! Ismerem ezt az érzést, de legalább csináltatok egy gasztro túrát és szép helyeken jártatok és nem voltatok egyedül, csapatban ezt is könnyebb túlélni. Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!