yoyo futás

2015.03.07 Szombat, 07:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

11:10:00

Távolság

65 km Szint: 2500 m

Tempó

10:18 p/km (5.82 km/h)

Edzésleírás

Bükki Hard !

Tavaly is erre a távra neveztem,csak jól elkavartunk ,és egy hibrid távot sikerült teljesiteni. Idén nem is voltam képben a versennyel ,csak akkor mikor Imaró irt,hogy meghiv a versenyére a tavalyi csorbát köszörüljem ki . Nagyon kedves volt tőle ,elfogadtam örömmel :)  Sikerült Vincámat is elcsalni miszerint nagyon kell neki az edzés ha már az uth ra benevezett. De hát akkor hivjuk el farkast is ,legyen egy élő itinerünk :)  írtunk neki,hogy mennénk vele,de ott is szeretnénk aludni ,valamint teljes ellátást meg mindent kérni :D Miután ezt is lezsiroztuk jól leutaztunk péntek este Bükkaranyosra,csak azt nem néztük meg,hogy Felsőtárkány 60 km re van aranyostól :D végünk volt,csöbörből vödörbe,de a lényeg inkább hogy talikáztunk,és nem kellett csak 5kor kelnünk ,és 6kor indulni . Friss -3 fok lehetett reggel de napközben mesés időnk volt szikrázó napsütéssel . Hamar a végén találtuk magunkat de nem érdekelt senkit ,csak legyen meg 11 órán belül . Felérve Örkő házhoz gyors frissités után indultunk a karikára ,Tavaly ugye ez nekem kimaradt,de pontosan tisztában voltam vele,hogy mi vár majd ránk,Mivel Vincám még nem volt Istállós kőn felkészitettök farkassal.  Farkas mindig azt mondta hogy már nincs sok hátra,miközben még csak az első ellaposodott részhez értünk ,De hát innen jön még csak a hacaccáré igazán ,mig felérünk egy második "ellaposodott részhez",éscsak ezután fordulunk fel a menybemenetelhez :) Rögtön helyet is foglaltunk a nyugszékekben ,miközben a tábortűz lobogott ,és sütöttek nekünk mályva cukrot :D  Több helyen is picinyt picnikeztünk fényképeztünk , pálinkát ittunk a Pes-kő barlangnál ,és kimentünk kilátó pontokhoz ahová nem ment az útvonal.

 

42 kilihez úgy értünk,hogy eléggé megviselt a hosszú aszfalt ,mert megállás nélkül leronygoltunk . Lerogytunk a székre ,szinte semmi futós kaja nem volt csak zsirosdeszka hagymával azt ettük ,meg pici csokit sós ropit ,cola elfogyott ,de megetette a tea is . messze volt már minden futó ,még Csapó Andrást láttuk amint Nagy mezőn halad át,de mi akkor mentünk a siházhoz.

Visszafelé is utáltuk az aszfaltot,pedig igen jól lehetett volna haladni. Azt számoltuk,hogy 23 kilire van 4 óránk még beérhetünk szintidőre ,Mégis elszariskodtunk valahol. Odor  vár még megforgatta bennünk a kést 56 kilinél .  Mire a Völgyfő házhoz értünk már kezdett alkonyodni rendesen.Volt még 7,5kilire 1ó15p,de közben ránk sötétedett ,és emelkedő is volt benne legalább a fele :P  volt egy kislámpám amit nem engedtem kirakatni ,tudtam én éreztem,hogy kell. Korom sötét volt 3 man egy lámpával.Közben Vincám kapott egy túrázótól akit megelőztünk ,és mondtuk,hogy de jó lámpája van adot neki egy kis kézit.így már jobb volt de a szintidő pont akkor járt le mikor kiértünk az aszfalhoz. itt bevártuk Vincát ,és együtt mentünk még az erdőbe ,hogy bekocogjunk a célba. kicsúszva 11 percel.Imaró nagyon várt minket,én röhögtem a nyomoron ahogy kifáradtunk , Vincám sirt ,és kétségbe volt esve :D  uTH lemondva,pontőrnek megy,,,ismerős én is elgondolkoztam :D

Minden esetre nagyon élveztük,és jövőre vissza megyek megcsinálom rendesen ..

 

 

https://www.facebook.com/andrea.fulkorn/media_set?set=a.941278052571863.1073741850.100000690312793&type=1&notif_t=like

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
11:10:00 65 10:18 5.82 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!