szaboaron86 futás

2015.04.18 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:22:00

Távolság

54 km Szint: 2800 m

Tempó

05:58 p/km (10.06 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Mátrabérc Trail https://www.strava.com/activities/287967351 

 Reggel a hűvös eső utáni időben már lehetett érezni, hogy nagyon optimális viszonyok lesznek. Már indulás után sikerült felvenni a tervezett intenzitást. Próbáltam befele figyelni, minden fölösleges adok-kap okot elkerülni. Ez nem volt nehéz mert Oroszlán vár után elváltunk Balázzsal. Innen Kékesig légüres térben mentem, ami kitartott Csór-hegy lábáig, ahol a Mileával akadtunk össze. egész Galyatetőig, majd elváltak útjaink. Az ezt követő monoton hosszú szakasz nem volt a kedvencem, jöttek kisebb holtpontok, amit csak az Ágasvári ereszkedés tört meg.  Mátrakeresztesre jó erőben értem le, ahol még mindig azt az infót kaptam, mint Kékesen és Galyán, hogy Marci 2 perccel van előttem. Ekkor beugrott Csabi egyik beszámolójából, hogy a Muzslán dől el hogy elválik-e a faltól a vakolat. Felfele amit tudtam kifutottam. Ólomtető előtt tűnt fel az egyik kanyar után hogy ott van előttem kb. 100 méterre. Muzslára felérve sikerült valamelyest felzárkóznom. megindulva még egy kis hullámvasutas rész következett ahol, méterről méterre közelebb kerültem. Egyre fokoztuk a tempót. Tudtam hogy itt már nem lesz elég rátapadni, és a végén eldönteni a sorsunkat, beleváltottam és kielőztem. 2 percig tarthatott ez az üveghangon való lejtőzés, miközben nem halkultak mögöttem a léptei. Egyszer csak tompa puffanás hallatszott. Megtorpantam, hátranéztem, és láttam hogy Marci a földön fekszik mozdulatlanul, visszasiettem, majd nyugtázta hogy minden rendben „csak” a lábát húzta meg a görcs.. Vegyes érzések kavarogtak bennem, de igazából örültem, hogy nem kellett a határokat feszegetve küzdeni a végéig. A Diós pataktól már kiengedtem, és biztosra menve behúztam a maradék távot. 

 http://trail.hu/live/index.php?i=4

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 54 00:00 0.00 2500 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 3326 napja

Na jöttem olvasni :) 

Állati jó futás volt, nagyon gratulálok!  Néha indulj majd valami körözősön, hogy futhassak veled 100 métert :P :)

gergő képe

gergő 3327 napja

a visszamenésért hatalmas respect! jó csávó vagy! :) ez a terepfutás! ja az eredményed pedig úgy is tudod, hogy gecijó! :))

zolle képe

zolle 3328 napja

Óriási gratula!!!!

nedus képe

nedus 3328 napja

Beérik a nagy meló !! Egyre érettebb és jobb versenyző vagy !! Nagy futás-profi kivitelezés ! Végre látni a fejlődést a terepfutó versenyeken is , nem csak teljesitjük-túléljük-valahogy versenyek-hanem komoly , vérre menő igazi csaták vannak !!  Kívánom,hogy ilyen ütemben haladj és meglátod , helyed lesz a nemzetközi elitben is ! Gratulálok !

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3328 napja

Gratulálok! Hűha, de nagyot verettél!

Felszerelések

Nike Pegasus Trail