Zsuzsi76 bringázás

2015.06.06 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:54:00

Távolság

203 km Szint: 600 m

Tempó

02:20 p/km (25.70 km/h)

Edzésleírás

Tour de Pelso Balaton Maratonja.
Másodszorra (de lehet, h utoljára?) voltam itt... 2012-ben tetszett, aztán 2 évig az UB-val volt egyszerre megrendezve, így kimaradt, idén megint lehetőség nyílt elindulni, de idén nem tetszett. A lassú rajt Zamárdiig kifejezetten fárasztó volt:..fék!...fék!...fék!....
Aztán elengedtek minket, Zoli az elején ellépett, de így is beszéltük meg. Azt azért reméltem, h végig lesz majd valaki, akire felkapaszkodhatok :-P Badacsonyig egy fenékkel mentem, ott egy gyors banán + nápolyi + kulacstöltés után indultam tovább. Két SAP-s srác utolért, mondták, h menjek velük, húznak, köszönöm innen is! Révfülöpön fel se néztem, nehogy nagy legyen a csábítás és lekanyarodjak a kempingbe... de Zoli bölcsen magánál (az autóban) hagyta a lakókocsi kulcsot :-)
Szóval mentünk, hol gyorsabban, hol lassabban. Időtervem akkorra már elengedtem, legfőbb tényezője az út szélén, rendőri körgyűrűben, ájultan heverő lány látványa :-( Semmi nem számít, csak épségben megcsinálni. Zánka után az út szélén kis beugróban valaki szerel, nézem: fehér kompressziós szár, piros ruha, fehér sisak áááááááá, ez a Zoli :-( Defekt. Kiszálltam én is, Zoli szentségelt, pumpával jó ha 2 bart lehet fújni, a következő frissítőig jussunk el... Onnan együtt mentünk végig. Füreden hosszabban depóztunk, egy kölcsön pumpával elég jól felfújtuk a bicajt, locsoltunk, töltöttünk, ettünk-ittunk.
Nagyon-nagyon meleg volt, ezért nem hagytuk ki az utolsó, kenesei frissítőt sem. Ott hihetetlen lelkes és segítőkész lánycsapat várt minket, pedig biztosan Ők is fáradtak voltak, és Őket is sütötte a Nap, de jöttek, locsotak, öntötték a kulacsot, szuper kedvesek voltak, köszönjük Nekik!!!!!
Aztán már csak beérni kellett, tudtam, h az utolsó 15 km lesz a legrosszabb, mintha húzták volna el előlünk a célkaput :-)
az eredménylistán 771 főből 46 lány volt, abból lettem a 24. :-)
Végül beértünk, Zoli vett egy pótbelsőt és egy pumpát, ami alkalmas pumpálásra is :-P Kaptunk egy fél tányér nem túl jó tésztát, meg egy NAGY pohár coca-colát, na az jólesett :-)
Aztán visszatekertünk az Aranypart (Erzsébet szálloda) elé - ott parkoltunk, h a szálloda mosdóját verseny előtt és után használni tudjuk -> ez a helyismeret előnye :-P - és indultunk vissza Révfülöpre, mert másnap várt ránk a Velence51.5 :-)
ja, és jól leégtunk....


Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:54:00 203 02:20 25.70 600 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!