nedus futás

2015.07.05 Vasárnap, 10:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:10:10

Távolság

14.5 km Szint: 550 m

Tempó

04:50 p/km (12.40 km/h)

Edzésleírás

 GERECSE TRAIL S TÁV

Felbátorodtam ( néhány barátom szerint hülyülök ) mostanában , hogy bírja a bokám a terepet , éppen ezért elmerészkedtem egy "igazi" terepfutó versenyre . Csanya versenyei mindig jól szervezettek-és a Gerecsében még sosem futottam .

  Persze , azért valamennyire óvatos maradtam , a múlt hétvégi 35-ösön már éreztem a lábam , ezért csak a rövid távot választottam . Teljesen átalakult , kicserélődött a mezőny . A szervezők között sokkal több ismerőst láttam , mint az indulóknál . Egyedűl Gyúri Attilla volt az , ő elég jól megy mostanság . Aztán láttam több fiatal , jó mozgású srácot , kiváncsian vártam mi lesz .

Hát , lett is jó nagy rohanás az elején . Az első 4.5 km szinte folyamatosan emelkedik , egészen a 650 m-en lévő TV toronyig .Én folyamatosan szakadtam le , egyre rosszabbúl ment és esett . Lehettem vagy a tizedik helyen , mikor felértünk . Nem így terveztem , de éreztem,hogy kell valami lökés-és gyorsan betoltam lefelé a hydro-gélemet . El is kezdett menni a dolog ( vagy a gél,vagy a futhatóbb terep miatt ? ) és lassan , ha nem valami acélosan , kezdtem futó mozgást produkálni . kezdtem beérni a gyorsan kezdőket , 6-7 embert megfogtam 4-5 km alatt . Itt hullámzott aterep , és kezdett menni  afutás . Az egyik kanyarban feltünt Attila zöld trikója és egyre közelebb kerültem hozzá . Persze , egyszer hátranézett és van annyira jó futó,hogy a hátralévő , szinte végig lejtő szakaszon tudta tartani az előnyét . Egyébként itt már jól esett a futás , éreztem,hogy haladok is, persze , a bokámra figyeltem végig ( hál'istennek , jól megúsztam , nem lett baj ) . Kellmesen kifutva magam értem célba , mint kiderült a 4. helyen . Sebaj , legalább időben otthon leszek , mehetek a lányommal moziba ! :D

http://www.movescount.com/moves/move68141712

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:10 14.5 04:50 12.40 550 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!