Zsuzsi76 futás

2016.03.20 Vasárnap, 11:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:17:00

Távolság

24.8 km

Tempó

05:31 p/km (10.86 km/h)

Edzésleírás

BSZM 4. nap
Balatonfűzfő - Siófok -> a kör bezárult
jól ment, jól esett, bár picit féltem az első nap ismétlődésétől, mert Csopakon amíg vártam Zolit, 2x is meglátogattam a toitoit. aztán inkább biztosra mentem és bevettem még egy imodiumot.
tudtam azt futni, amit szerettem volna, a nyakamon kívül nem fájt semmim. a fm is jó lett: 1:56:47
olvastam valakinél, hogy még a Balaton körül vannak a szavai, nem tud még írni erről a 4 napról. én is valahogy így érzem, meg aztán aki nem volt ott, annak úgyse tudom úgy leírni, aki meg ott volt, annak meg nem kell :-)

egy dologra lennék kiváncsi. a szakaszok végén mindig utolértem egyéni futókat. igyekeztem is a rajtszámomat jól láthatóan tartani, Zoli is rám szólt, ha hátulról nem látszott a kék, azaz páros rajtszám, hogy lássák nem azért előzöm le őket, mert jobb vagyok (sőt!!), hanem mert csak fele annyit futottam. szóval én szurkoltam végig mindenkinek, de nem mindenki fogadta olyan pozítivan, mint ahogy én azt szántam és gondoltam. na jó, a többség igen. szóval: jó, vagy inkább zavaró az a néhány -szerintem- jó szó, mosoly, amivel előzés közben az egyénieket (a többieket is) buzdítom???

Külön megtisztelő volt számunkra, hogy minden nap Sacival vacsoráztunk, reggeliztünk, szállított minket és nagyon sokat nevettünk együtt!
És jó volt megint látni a rég nem látott arcokat, ismerősöket! :-)
összefoglalva: nagyon jó volt ott lenni!!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:17:00 24.8 05:31 10.86 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

dorik képe

dorik 2977 napja

Bocs a bika betukert csak masoltam :)

dorik képe

dorik 2977 napja

Gratulalok! Azert a 100 km az 100 km!

Erdekes amit irsz, nekem bizonyos szempontbol csalodas volt most ez a verseny. Sztem csak pusztan nem jott at a feeling igy, hogy nem a 4 napot csinaltam vegig. Ennek a versenynek a buli, az egyutt elmeny lehet az igazi soja, es az nekem az egy nap miatt kiesett. Plusz sajat magam csesztem el csomo dolgot, erre a terepre sem voltam felkeszulve, szoval maga a futas sem adott nagy adrenalin loketet. De legalabb mar tudom, hogy szinte kb akarmikor le tudok futni egy maratont meg ha nem is vk ra felkeszulve mentalisan…

En mar 15 korul szenvedtem, 2/3tol sokszor belesetaltam (megalltam frissitoknel is), teljesen szet voltam esve, nullara leurulve, szoval nem is ertem a 4:13at. Na kaptam egy csomo biztatast. Rohadtul idegesitett, holott persze tudtam, hogy mindenki jo szandekkal mondja. 10 eve abszolut spannolt ha vki biztatott szar allapotban, ugy tunik mostansag mar nem. Ha megy, akkor meg nem sokan eloznek ugyse. Szoval en kb eldontottem hogy nem fogok biztatni masokat forditott szituban.

Felszerelések

Asics Nimbus 17
Egyéb Compressport zokni
Polar V800