nedus futás

2016.07.31 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:23:00

Távolság

30.1 km

Tempó

04:45 p/km (12.63 km/h)

Pulzus

Átlag
127
Minimum
0
Maximum
140

Edzésleírás

Családi hétvége-a csajok strandolni mentek , én futni . A tegnap esti kis kirándulás során kinéztem egy helyet-a szállodától 3 km-re , a Maros mentén ( Maros Kalandpart )egy nagyrészt árnyas aszfaltos kört .Kb. 3 km-es kör volt . 

Kifutottam a "körig" aztán elkezdtem a körözgetést . Hát , ez nem is fizikailag , hanem fejben volt nehéz . Eléggé végeláthatatlannak tünt így az edzés , mégha csak könnyen is akartam futni , akkor is . Aztán 2-3 körben utolértem néhány futót és megkérdeztem , hogy nincs valami hosszabbítása az útvonalnak ? ( a térképen nem látszott ilyen ) Azt mondták,hogy a kör végén ( tényleg , van a körnek vége ??? )ha tovább megyek a Maros ártérben van egy jelölt ösvény . Végül is itt csináltam egy kb. 7 km-es kunkort , tényleg jópofa volt , a Maros partján( persze , itt nem igazán van partja a folyónak , mert úgy 5-10 m-el mélyebben folyik , mint a part )kanyarog , föl-le hullámzik az út . Végül is , így két kört "megspóroltam :) ) 

Újra ki az aszfaltra , és már csak 4 kör ( és persze , visszafutás a városba ) volt hátra . Hál' istennek , az egyik körben észrevettem egy kutat és ott két körönként lelocsoltam a sapim és a fejem ,és persze ittam is , mert a 4 deci löttyöm már rég elfogyott . Egész egyenletes lett a futás , 130 környéki pulzussal .

Persze , a legjobb a strandon történő befejezés ( a recepción várt a belépőm )volt , fürdéssel , kajával , iszogatással .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:23:00 30.1 04:45 12.63 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!