Sneci-ke futás

2016.09.29 Csütörtök, 17:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:35:53

Távolság

12.9 km Szint: 308 m

Tempó

07:26 p/km (8.07 km/h)

Edzésleírás

Ritával egy Kőhegy-menetet terveztünk, aztán beugrott az ötlet, hogy felvigyem a Tegez-Pálma utcán a Pismány hegyre, arra ő még nem járt. Szerencsére nem állt ellen :-)

Az első 3 kili a városban a Skanzen felé, majd onnét 1,5 km fel a Tegez utcán folymatosan emelkedve. Időnként megálltunk, hogy hátranézve megcsodáljuk a panorámát, majd ráfordultunk a Pálma utcára, ami csak 250 m hosszú, de annál meredekebb. Kálmán kb a feléig tudott feltekerni, mi csajok felfutottunk, vagyis inkább felvonszoltuk magunkat (nekem másodszorra sikerült). Az utca tetején percekig kapkodtuk a levegőt, mikor észrevettük, hogy egy srác fut felfelé. Nagy rutinja lehetett, még csak nem is lihegett.

Kicsit elfutottunk még az erdő felé párszáz métert, majd indultunk lefelé, miközben csodáltuk a naplementét, marha giccses volt :-) Egy kis kitérővel a Pismány másik oldaláról látható kilátást is megtekintettük, hát az is pazar volt.

Visszatérve a főútra egy buszmegálló mellett haladtunk el, a sofőr nagyon rendes volt, megvárta, míg odaérünk és kinyitotta nekünk az ajtót :-)

Szeretem az ilyen futásokat, kaland a javából.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:35:53 12.9 07:26 8.07 308 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 2801 napja

Azért már mennyire durva, hogy csak kiszaladsz tizenkilire és ennyi szintet bele tudsz tenni???

Egs Nektek!

Felszerelések

Hoka Bondi 3 sárga-zöld