Zsuzsi76 futás

2017.03.04 Szombat, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:41:56

Távolság

35.4 km Szint: 1375 m

Tempó

09:40 p/km (6.21 km/h)

Edzésleírás

Bükki FunRun
már tavaly, az akkor még 20 km-es rövid táv után eldöntöttem, h idén FunRun lesz.
picit tartottam a sártól, de szerencsére nem volt, sőt, szuper időnk kerekedett, még a Napocska is kisütött.
nem tudtam Zoli meddig fogja bírni, honnan kell noszogatni. szóval biztos voltam benne, h nem lesz acélos az időnk, de terepen jobb ha együtt megyünk, meg hát nem vérre megy. egyébként rosszabbra számítottam, elég jól jött egy darabig, a cél előtti lyukasztás után viszont otthagytam - az utolsó emelkedőn teljesen kiakasztott :-), leszaladtam, a tó körül meg még nyomtunk egy szlalom kört a befutó előtt. itt utolértem holováczot - akivel ugyan még nem találkoztam, de olvastam, h jön és azonnal megismertem -, de szándékosan nem előztem meg, ha előttünk ment végig, Ő dugókázzon először. aztán végül mégsem így lett, mert túlfutott a csippantón, én meg Tomira figyeltem, így ezt csak később vettem észre :-(
a pályán is találkoztunk, gondoltam, h beszédbe elegyedek vele, kérdeztem volna ezt-azt, de - bár ez még nem tartott volna vissza - saját bevallása szerint antiszoc, viszont úgy tűnt valamiért nagyon be van zárkózva, így inkább nem zavartam. 
Zolikám is becsorgott szerencsésen, megettük a gulyást, megittam egy sört, azt' elindultunk haza.
a Bükk csodaszép - és az a rengeteg hóvirág!!!-, a pálya jó volt, jól volt jelölve és a nagy részén kerülgettük egymást egy társ-rendező sráccal, aki némi kulisszatitokba is beavatott minket :-)
szerintem jövünk jövőre is, most viszont beregisztrálok a Muzslára :-)

táv, szint saját mérés, idő a hivatalos.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:41:56 35.4 09:40 6.21 1375 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2629 napja

Ja, és sok sikert a Muzslához, nagyon jó verseny, gyönyörűséges pályával, futottam rajta tavaly, a Muzsla-tető sehogy sem akar majd megérkezni, de aztán feltűnik. :)))

holovacz képe

holovacz 2629 napja

Szia! Nem tudtam, hogy Veled értem be, nagyon örülök!! :) Rettenetes bamba tudok lenni futás közben, még így is elégedett voltam, mert beszélgettem menet közben néhány szót egy-két emberrel, nyugodtan megszólíthattál volna, jó lenne kezelnem ezt a 'zárkózottságomat' futás közben. :) Magamat illetően sokat bénáztam verseny közben is, mint ahogy a végén is elbénáztam a csippantást, úgyhogy teljesen rendben van, hogy Te dugókáztál először, abszolút megérdemeltem. :D Gratulálok még egyszer itt is! Ha legközelebb 'összefutunk', vágjál hátba, és mondd, hogy Te vagy a 'Zsuzsi76'. :D

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!