Zsuzsi76 futás

2017.05.21 Vasárnap, 03:39:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:11:52

Távolság

12.39 km

Tempó

05:48 p/km (10.34 km/h)

Edzésleírás

harmadik, utolsó szakaszom: Balatonszéplak - Siófok-Sóstó
Ítéletidő volt, az autóból kiszállni se volt kedvem, így abban futottam, amit előtte elől hagytam.... WC-re  is kellett mennem, de féltem, hogy felborít a szél toitoiostúl :-O 
Amikorra várható volt, h Oszi beér, és ki kell szállni az autóból, addigra elállt az eső :-) a futás már mondjuk nem ment, az egyik kedves kísérő autós - igazán figyelmesen - az ablakmosó folyadékot is az arcomba nyomta (még téli volt....), futottam egy plusz kanyart is, fáradt, nyűgös és büdös voltam :-)

2010 óta fix 5 fős csapatunk nyolcadik alkalommal futotta körbe a nagy tavat, most 21óra és még 6 perc kellett hozzá. Volt már ennél jobb időnk, meg rosszabb is, de ilyen ítélet időjárás nem emlékszik egyikünk se.

Sokan szidalmazzák a versenyt és a csapatokat, bizonyos esetekben nem alaptalanul. 5 főben - mint a klasszik, még 2 napos, fix szakaszos UB-n - én meghúznám a határt. De azt is tudjuk, h miért került át más szervezőkhöz a verseny, és h ők miért tágítják a létszámot. Itt is, mint a mindennapokban mindenféle embertípus megtaláltatik, így türelem és tolerancia szükséges, még ha ez olykor nem annyira könnyű. 

Mi viszont szeretjük, mert ez nekünk több, mint egy verseny. Együtt töltött 3-4 nap, közös főzés és sütögetés, sok beszélgetés, és az elmúlt évek versenyein  való sztorizgatás, van bőven :-)

Már most tartunk a jövő évi sorsolásos (???) rendszertől :-(

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:11:52 12.39 05:48 10.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!