zolle futás

Tiszaújváros Sprint2018.05.20 Vasárnap, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:18:53

Távolság

5 km

Tempó

03:47 p/km (15.89 km/h)

Edzésleírás

Tiszaújváros Sprint

 

A derekam nem múlt el nyomtalanul, de nem is állt be, nem fájdult meg.

Varag Zolival kerültem egy sávba az úszáshoz, de nem vállaltam be a mögötte úszást (lehet hiba volt), inkább Bán Csabi lábvizén úsztam a 3. helyen. 1 rizikósabb előzésünk volt, és egyábkétn egy "kényelmes" tempót diktálva 5.-6. helyen jöttünk ki a vízből.  

Depó 1:14, ami a többieknek sem sikerült jobban.

Csabit hamar elveszítettem. Az első ellenszelet egyedül vittem, de éreztem h van vki mögöttem. Boros Sanyi cipelt még vkit magával, így lettünk "ketten" , mert Sanyi nagyon erős volt, míg a másik srác egyszer sem jött előre. AZ első kör végén Sanyi kicsúszott egy kanyarban, mi pedig megúsztuk. Egyedül maradtam ismét a szembeszélbe, de azért befogtam valakit és sanyiék ismét felértek rám, de itt már nem volt ereje előre jönni. :-( Nem is értem hogy jött fel, nagyon leszakadt a bukás után. Erős ez a srác bringán! A hátszeles, utolsó egyenesben, azért váltottunk párszor, majd az utolsó körforgalmak eggyikén megléptem.

Depó 0:45 (nem jobb, mint szombaton, de a többieké se volt jobb).

3-an voltak előttem a futópályán. Láttam, hogy V.Zolit nem lehet megfogni, de a többiek mereven mozogtak.Az első kör végére meg is voltak, de azért a tempót megtartva befutottam a 2. helyen. (18:53).

 

2 hely és 1:04:39

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

janosib képe

janosib 2182 napja

Szép menet :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!