zolle futás

Lengyeltóti sprint tri2019.06.08 Szombat, 16:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:18:45

Távolság

5 km

Tempó

03:45 p/km (16.00 km/h)

Edzésleírás

Lengyeltóti sprint tri

A felvitt adatok tájékoztató jellegűek :-), mert a pontos méréseket még nem találtam meg. :-)

Úszás a Kék-tóban került megrendezésre. Nem volt hideg és a minőséggel sem voltak nagy gondjaim - talán a Balatonnál kicsit zavarosabb volt. Volt tülekedés rendesen, ami a 2. körre azért letisztult és nagy mozgások már nem voltak. Láttam, vannak előttem rendesen, és ott jövök csak Én, akik üldözik a jó bolyt (de "szerencsére" annak azért az elején).

Bringára pattanva, emelkedővel kezdve az első pár kilin gyorsan össze szedtem vagy 10 embert akik rám se tudtak mozdulni. A 2. körben elértem egy nagyob bolyt. Pihentem rajta pár percet majd tovább startoltam egy következő 2 emberes társaságra. Rajtuk is pár perc pihi és tovább a köv. nagyobb bolyra, amin meg is kezdtem a 3. köröm. Ez már megfelelt tempóban, így velük mentem, majd a végén egy srácot felhúzva megléptünk egy picit.

A 2. depós cipőfelvétel nem sikerült a legjobban és kb. el is veszítettem azt amit sikrtült bringán hoznom Kremin. :-( 5 kör futás egy elég kemény terepen, ahol sík szakasz nem volt, cserébe volt pl lejtő aljában 360 fokos fordító stb.. Szóval kemény volt a meleg mellé. Kremi nagyon messze volt, de daráltam az embereket és csak a 4.-ben erősödött bennem, hogy talán megfoghatom Zolit. Ez az utolsó körben sikerült is  - határozottan, hogy nem lépett fel mellém. :-)

A befutót nem néztem meg magamnak, így ott buktam pár másodpercet, mert olyan dühös voltam, hogy az utolsó 10-20 métert csak bekocogtam bosszankodva a célba. Biztos néztek is, hogy nem volt valami vidám a beérkező, hanem szinte még szitkozódott is. :-) Persze, az Én hibám, de egy srácon már rajta voltam és még meg akartam előzni - de akkor miért nem arra futottam amerre Ő? Mert nem gondoltam, hogy a befutóhoz egy 360 fokos fordulat kell a lejtő aljában. :-) :-(
Na, mindegy! :-)
Összeségében erősnek éreztem magam és úgy éreztem jól ment. :-)

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!