zolle futás

Transilvania Dutalon sprint2019.06.30 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:08:50

Távolság

2.5 km

Tempó

03:32 p/km (16.98 km/h)

Edzésleírás

Transilvania Dutalon sprint.

 

2'-re indítottak rá a 18-44 korosztályra. Próbáltam az első sorba helyezkedni, de a rajtvonalhoz zárkózásnál kicsit beszorultam. 

Tudtam, hogy itt az elején kell figyelnem, hogy kikkel tudok elmenni - azok lesznek az igazi ellenfelek! Pár száz méter után 4-5-en elléptünk, majd sajnos Én is kezdtem a táv felénél leszakadni.

(Persze ilyenkor gondolkodik az ember, h miért nem futott el velük, amire abban a pillanatban egyszerő a válasz - mert nem bírsz! :-) ).

1 versenyzőről tudtam, h idősebb korosztály, így a továbbiakban arra kellett ügyelnem, hogy ne előzzön meg senki és akkor megvan a 3. hely, vagy ami ennél jobb, hozzak valamit a hátrányból.

A depó sztem jól sikerült, nem bénáztam (cipőcsere volt), de az élmezőnyhöz képest egy 7-10" plusz volt benne sajna.

Összeverődött gyorsan egy nagyobb boly, azokkal mentem végig. llépni nem volt lehetőség - technikás belvárosi pálya és a többiek is azonos képességúek voltak. Így 2x vezettem, majd hagytam a többieket. Elég erőszakos társaság volt egyébként. Furakodtak egyfolytában a bolyban, mintha nem lett volna mindegy hogy 4. vagy 5 pozícióban van. Egy vészesebb fékezés és egy srác vállát megtoltam, hogy nejöjjön be amikor nem lehet - ennyivel nagyjából megvoltunk afolyamatos figyelés és bolyon belüli mozgások mellett.

A futásra már nem voltak ennyire erősek - azt elvittem ebből a társaságból - , de szedtem a lábam, mert már nem lehetett tudni, ki van kivel.

Mint utólag kiderült, a 3 elmenőből, csak az egyik volt az Én korosztályom, így a dobogó 2. fokára állhattam.

Az elit azért kicsit fényesebb ceremóniát kapott, de nem volt késés és hamar lezavarták az eredményhírdetést.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!