zolle futás

Transilvania Dutalon Rövidtáv2019.07.03 Szerda, 12:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:17:46

Távolság

5 km

Tempó

03:33 p/km (16.89 km/h)

Edzésleírás

Transilvania Dutalon Rövidtáv

A rajtot másfél órával tolták a vihar miatt. Addig nézegettem a rajtra készülőket, néztem ki a korosztályom, milyen ellenfél lehet. Így kellett egy kis kaja és újra kellett melegíteni.

A svájci bajnok odajött bemutatkozni. Mondta , hogy jó gyors vagyok, de Én csak intettem, hogy dehogy. Egy szlovák srác (Matej Temlin) is felém biccentett - köszönt. Így belegondolva Én se mentem oda senkihez, miért tettem volna, mégsem volt fura, hogy szóba állt velem valaki.

Ismét a 2. hullámból indultunk és a svájci (Mark Thomson) és egy angol rendesen bekezdtek. Éreztem, hogy esélyem sincs és ezek bringán se lehetnek annyival roszabbak. :-( A svájci nem véletlem mutatta meg magát, kilóméterről-kilóméterre növelte előnyét, de az angol kezdett fáradni és a 10km végére be is fogtam, miközben esni kezdett az eső. Mögöttem a többiek sem szakadtak le lényegesen, így rájuk még nagyon kellett figyelni.

A bringán az angol nem volt ellenfél, de a svácit már elveszítettem a tömegben. :-( A második hely megtartása volt a cél a bringán - a fordítóknál folyamatosan a rajtszámokat figyeltem. Dóra szerint a motorverseny pálya nagyon csúszós ilyenkor, így az első kör nagyon tapogatózó volt. Nem kedvezett ez a technilkás, hullámos, vizes pálya. Csak a célegyenesben volt egyenes, de ott volt az egyik fordító, nem lehetett sokáig élvezni.

Egy angol befogott a 3. körben, és hiába próbáltam tartani, elszakadt. 

A 2. futásra indulva a speaker azt mondta, hogy 2. helyen vagyok. Azt gondoltam ezt benézte, mert a svájci és az angol mögött a 3. helyen indultam kocogni. 2 kör volt. A svácinak már 1 kör előnye volt. Az angol az első fordítónál elég messzinek tűnt - több, mint 1 perc előnye volt. Az első pár kilin nem is éreztem, hogy hozok rajta, majd hírtelen közeledtem és a 2. kör elején utol is értem. Szerencsére nem volt benne több, nem tudott velem jönni.

A célban elsőnek hírdettek ki - a sváci benézett egy kerékpáros fordítót és kizárták. :-)

2:00:05 a célidő.

Az angol 35 másodpercet kapott, de a svájcitól 8 percet kaptam volna ha nem zárják ki.

Nagyon kemény!!!

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

torolt_2457 képe

torolt_2457 1751 napja

Itt is szívből gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!