Wierchen futás

Reggeli edzés2019.07.13 Szombat, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:39:57

Távolság

10.2 km

Tempó

03:55 p/km (15.32 km/h)

Edzésleírás

Vasi Vasember

Az utolsó pillanatban jutottam a check in-hez. Csapatképről le is maradtam. Gyorsan bementem a vízbe és a jobb szélre helyezkedtem. Józsit még kiszúrtam, nagyjából középen volt, de mindenki távolságot tartott tőle. Víz alatt biztos már nagyon dolgozott. J Intettem neki és már számoltak is vissza 10 től. Igazán még az első bóját sem tudtam belőni, mentem a tömeg után.  Elkerültem a darálót, egy-két beakadás volt csak, némi kerülgetés. elég elhanyagolható mennyiségű lábvizet tudtam csak összekaparni, mai volt azt hamar kevésnek éreztem és előzésbe kezdtem. Magamhoz képes elég keveset cikk-cakkoztam még úgy is, hogy  a bójákat csak akkor vettem észre amikor már csak 3 méterre voltam tőlük. Szépen saját tempóban haladtam. A híd alatt voltam, amikor elindították a senior mezőny. Ott egy kicsit elbizonytalanodtam. Hirtelen azt láttam, hogy jön felém a daráló és elkezdtem gyorsan kanyarodni.22:55-nél nyomtam le az órát. Jót úsztam, de a pálya szerintem biztos, hogy rövidebb volt. Ennyire azért nem vagyok gyors. J
egy meglehetősen lassú depó után Frei Dáviddal kezdtük el a bringát.  Volt még velünk 3 versenytárs, akik pont olyan tempóban mentek, hogy csak egy hajszállal lassabb, mint ami jó lenne, de hogy megelőzzem őket túl sok energiát kéne beletenni. Eltartott egy ideig, amíg eléjük tudtam kerülni. Addig Dávid meg is lépett, nem mintha tudtam volna tartani vele a tempót. Elég eseménytelen volt a tekerés, 63 helyen jöttem ki a vízből és úgy tűnik, hogy ez pont arra volt elég, hogy lényegében egyedül tekerjem végig. előzni kevesen előztek, de én is csak 1-2 embert értem be. Kovács Andrist valahol Felsőcsatár környékén értem be. Tóth Peti pedig Narda környékén hagyott állva. 25 km től eléggé elfogyott a lendületem, de közepesen lendületesen becsorogtam a depóba. Józsi pont akkor kezdte meg a második körét futáson.
Az órám lemerült, úgyhogy futáson az érzéseimre hagyatkoztam most. természetesen jó erősen bekezdtem. Petit a második körön sikerült is befognom. Dávidnak a nyomát sem láttam. A tempóm kezdett visszaesni, de azért még megmaradt lendületesnek.

Eddigi legjobb időm itt Szombathelyen. Minden számból sikerült faragni egy picit.

2:11:39

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!