janosib futás

Futás2020.08.15 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:51:37

Távolság

20 km

Tempó

05:35 p/km (10.75 km/h)

Edzésleírás

2. Éjszakai Reptéri Futás

Mivel gyűjtenem kell a félmaratonokat, ellátogattam a kalocsai reptérre, ahol egy nagyon jó hangulatú, családias futás volt. Érkezéskor még használatban volt a reptér aszfaltja, így a füvön kellett begurulni a hangárhoz. A rajtszámfelvétel és a bemelegítés után a rajtnál kiderült, hogy összesen négyen indulunk a 20km-en és elnézve a többieket a dobogóban nem nagyon reménykedhettem :-) Nem volt nagy cél, csak két órán belül akartam futni. A rajt nagyon érdekes volt, mert kis tüzijátékot csináltak, de pont mellette kellett elfutni, de szerencsére nem lett semmi baj ;-)

Az út végig nagyon hangulatos volt, mert kis napelemes ledek voltak kirakva a földre kb. 10!! méterenként (ki lehet számolni, hogy ehhez mennyi lámpa kellett az 5km-en). Hamar kiderült, hogy enyém lesz a 4. hely, de mivel nem ment rosszul, bíztam a 2 órán belüli félmaratonban (azaz a 20 kili 1:54 körül). Bár még nem sötétedett be teljesen, a fordító után nagyon klasszul nézett ki a sok fejlámpás futó. A második körben volt néhány villám Kalocsa felett, de aztán nagyon kellemes volt az idő végig, semmi nem zavarta meg a futást és nagyon szép csillagos volt az ég. A második kör közepe után bekapcsoltam a fejlámpámat is. A harmadik körtől már teljesen egyedül futottam, de a pálya adott volt.

A befutó után még jól visszapótoltam zsíros kennyérrel, paradicsommal, dinnyével, szörppel, kólával, szóval volt bőven frissités :-)

Nagyon örülök, hogy eljöttem, jó kis hangulata volt az egésznek ;-)

GPS szerint: 19,96km

20/20 projekt állása: 14/20

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!