Dangercat futás

2021.04.10 Szombat, 08:54:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

09:23:38

Távolság

70.7 km Szint: 2271 m

Tempó

07:58 p/km (7.53 km/h)

Edzésleírás

Privát Sárga 70 (frissítéssel, utcai eltévedéses navigálással, Törökugratón nézelődéssel)

Nettó futott idő: 8:15:52 

Esztergom - Vörös-kereszt - Hegymeg nyugati széle - Kerek-berek - Barát-kút - Pilisszentlélek - Pilis-nyereg - Klastrompuszta - Csévi-nyereg - Iluska-forrás - Zajnát-hegyek - Pilisvörösvár - Pilisszentiván - Antónia-árok - Zsíros-hegy - Kerek-hegy - Alsó-Jegenye-völgy - Kötők-padja - Virágos-nyereg - Újlaki-hegy - Hűvösvölgy - Nagy-Hárs-hegy - Kis-kőfej - Virág-völgy - Csacsi-rét - Sorrento - Huszonnégyökrös-hegy - Törökugrató - Budaörs

 

Tavaly kimaradt a sorból a Sárga, pedig a Piros mellett ez a másik olyan túra, amin kezdő túrázó korom óta mindig ott voltam. Hétfőn olyan szinten feltöltődtem, hogy aznap este elhatároztam: szombaton lefutom a Sárga 70-et. Nagyon akartam már egy hoszabbat futni a májusra tervezett hosszú előtt, úgyhogy adta magát a Sárga 70 pályája.

Persze a hét természetesen megint nem úgy alakult, ami ehhez illeszkedett volna, így már megint nem volt megfelelő a feltöltésem, ráadásul indulás előtt mínuszban voltam a versenysúlyomhoz képest. Ettől függetlenül elég jól össze tudtam hozni, bár volt egy elég nehézkes hotlpont a Sorrento előtt, de szerencésre túl tudtam jutni rajta úgy, hogy a Törökugratót se hagytam ki végül a pályából. Egy pilisvörösvári utcai tévesztés miatt behúztam +1 kilométert (és vesztettem nagyon sok időt az árokparton Google Maps-ot nézve), ami a végére 600 méter maradt, ugyanis az ottani söröző EP felé nem tettem kitérőt, ami közel 400 métert jelentett volna. Ezeket leszámítva minden úgy volt, ahogy a Sárga 70-en eredendően lett volna.

Őszintén szólva, ez a pálya nagyon jó, hogy éjszakai, mert borzasztó tömeg volt mindenhol. Pilisvörösváron az úton alig tudtam átmenni, akkora kocsisor haladt és a kisebb utcákban is sokan voltak. Az erdei részeken pláne, főleg a Budaiban. Mindent egybevetve rendben volt ez, de hosszabb távra ilyen rút feltöltési állapottal nem szabad elindulni. Mondjuk ez most ilyen ad hoc hosszú lett, szóval nem előzte meg tulajdonképpen semmilyen tervezés/készülés, így edzésnek jó volt.



Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
09:23:38 70 08:03 7.45 2271 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Dangercat képe

Dangercat 1109 napja

Köszönöm szépen! Hát még utána milyen jó volt menni, mert a kedves üdvözlésetek teljesen kizökkentett a beszűkült monotóniámból:) 

bfruzsi képe

bfruzsi 1110 napja

Gratulálok, szépen mentél, mikor láttunk! :-) Egs! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!