yoyo futás

2011.04.12 Kedd, 15:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:55:00

Távolság

16 km

Tempó

07:11 p/km (8.35 km/h)

Edzésleírás

Délelőtt kapírgáltam az árokparton ,hogy legyen tiszta az utca is,fel is törte a gereble a kezemet :))

Aztán a többi házimunkával is készen lettem,és egy nagy űr maradt ,mit kezdjek magammal,ha már ugye szabadságon vagyok. Na kaptam magam ebben a számomra már kései időben ,oszt irány az erdő legalább  befejezem a tegnap délelőtti edzést ;)

a zöldön szépen felkocogtam a Zsiros-hegyre 17:58 . Rá a sárga sávra ,ami olyan istenien futható ,és már a falavelek is olyan nagyok,hogy szinte összezárnak a fák  felett ,ezt a szakaszt Solymárig mértem 27:07 lett ,de ebben van egy néhány perc ácsorgás ugyanis ,egy kb tíz fős vaddisznó csorda "legelészett" a sárga sávon . istenem azt sem tudtam merre menjek ,ugyanis észre vett az egyik hatalmas nagy,és elindult felém kb 2 lépést,erre én egy fa mögé bújtam és azon gondolkodtam,hogy a gereble által legyalult bőrőmmel hogyan fogok a fára felmászni :)) Aztán egyesével kijöttek a többiek is az útra ,tele volt apró malaccal a fű , jobban vert a szivem,mint mikor a szénásra futok .. Végül elegem lett ,és tapsoltam néhányat,mintha fegyverem lenne :) ,erre megindultak nagy robajjal, minimum 8 nagy volt ,és a kicsik is sokan voltak. 

A nagy riadalmamat aztán a Rózsika forrás lenyugtatta ,hogy ez a völgy milyen Szép utoljára a kitörésen jártam erre ,de akkor sötét volt . Majd 12 percet futottam ebben a mese völgyben ,mikor kiértem a rét szélére ,innen  a Szarka vár aljáig ,5:04 alatt értem kényelmesen  ,és innen egy hosszabbat mértem az erdő széléig 24:26 percet .Alig hittem el,hogy felfutottam a solymári emelkedőn a térkövesen is,meg az aszfalt úton is . Az erdő szélétől már ismét a fődem határa jött a zöld sáv végig  felfelé 14:57 a Zsiroshegyig , 2x egy egy pillanatra meg kellett állnom,mert elzsibbadt a talpam még a solymári aszfalton  , és ki kellett mozgatni ,kocogtam tovább ,de  a sorompó előtt már majdnem végem volt,de megfutottam ezt is azannyaúristenit .  

Innen már csak lefelé mentem hazáig a zöldön  ami 13:57 lett ,4 percel jobb mint  mikor felfelé jöttem :) Jó volt ma is !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:55:00 16 07:11 8.35 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

dildi képe

dildi 4798 napja

Eccer már én is jártam így tavaly télen:)))))) Be lehet sz@rni rendesen:)))) ügyes voltál Cillagom, Te aztán télleg kihasználod a szabadságod!!

Szőlőszem képe

Szőlőszem 4799 napja

Egészségedre. A hétvégén neked is előre minden jót kívánok.

pecsenye képe

pecsenye 4800 napja

:):) ez yo kis sztory volt cillagom!

gergő képe

gergő 4800 napja

hinnnye de jó történet megint.. :) egészségedre yoyoka!!

tvjudit képe

tvjudit 4800 napja

Egyrészt azt hogy csinálod, hogy kinti-benti házimunkákkal úgy végzel, hogy 15.20-kor már futni indulsz. Én a hétvégén 2 napot molyoltam csak a lakással - igaz, közben voltak rövidebb futások - és vasárnap estére sem tudtam mindent megcsinálni.

Másrészt ez a vaddisznós találkozó azért szép lehetett, mármint látványra. Ennyi szép nagy vadat látni, meg szok kici malackát....hát biztosan nekem is kalapált volna a szívem, de azért benne lennék egy ilyen taliban. És valóban, ha már elég a látványból, hangos zajt kell csapni, arra megijednek a malackákok.

Harmadrészt pedig csak gratula ezekhez a klassz napközbeni programokhoz és további jó és tartalmas szabit.

pátyalso képe

pátyalso 4800 napja

Amúgy ez tiszta melodráma volt:reggel meló,délután dráma:)))

yoyo képe

yoyo 4800 napja

a vaddisznósat bizony :)) végre láttam valamit ,de őzeknek jobban örültem volna ;)

Az ördögit neki ,,a ződ 45 ön én is gyalogoltam ,igaz cak 30 ig jöttem,de akkor is :P  más ám  30 körül megállni a sörompó előtt :))

pátyalso képe

pátyalso 4800 napja

Egyszer van szerencséd az állatokkal,akkó meg elzavarod őket:)

Az ördögit neki én a Ződ 45 -ön a sorompó előtt gyalogoltam:(

Blue képe

Blue 4800 napja

A vaddisznós mindenit neki! :)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!