smarcsu bringázás

2011.06.11 Szombat, 09:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:05:00

Távolság

25 km

Tempó

02:36 p/km (23.08 km/h)

Edzésleírás

ma azt hiszem, jobban tettem volna, ha ki sem mozdulok. de gondoltam, megfogadom hugi tanácsát, s reggel kimegyek pár órát tekerni a stadionhoz. persze nem voltam képes időben elindulni. kiérek a stadionhoz, lezárva verseny miatt. sebaj, át a ligetbe, az is lehet jó. egy bringát toló srác persze, hogy kilépett elém, de ezt még jól vettem, jó fej volt, bocsánatot is kért. elkezdem az első kört, naná, hogy nem fordultam le ahol kell, így sikerült megtalálnos a liget legkátyúsabb részét. még mindig nemszegte kedvem, mint ahogy egy-két elémlépő gyalogos sem. végre megtaláltam a jó kört, s kezdtem volna élvezni is, mondjuk nagyon kellett figyelni. aztán jött egy troli, ami megelőzött azért, hogy utána fékbe taposhasson az orrom előtt, mert ugyebár megálló. aztán jött egy busz, ami persze keresztbe fordulni akart, kikerültem. jött egy kisteherautó, aki elfelejtett tükörbe nézni, sebaj kerülöm. de mikor egy autó a szemközti sávból merőlegesen elém fordul, s két két centivel, rotáló kerékkel, enyhén anyázva kerültem el az ütközést, elkezdett remegni a lábam. remegő lábakkal meg ugyebár nem lehet bringázni, így megfutamodtam, s inkább szép nyugisan hazagurultam. ez a liget veszélyesebb üzemmód, mint az Üllői út, Körút, stb. tapasztalatnak mindenképpen jó volt, ha edzésértéke nem is volt sok.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:05:00 25 02:36 23.08 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4746 napja

köszönöm a biztató szavakat, igazából csak felhőztam magam, mert tönkrevágták egy jó kis edzésemet. de túltettem ám magam rajta :)

zolle képe

zolle 4746 napja

Sajnálom, hogy iylen rosszul sikerült. :( Vigyázz magadra. Én is rengeteg ilyennel találkozom, hogy kijön elém, mert én kerékpárral vagyok, persze azt nem veszi észre, hogy jövök 30-al és miatta be kell fékeznem. Na, meg a megelőz és lassít, mert lekanyarodik (akkor mia f×-nak előz meg? ). Na, minegy. Sok ilyen van. :(

necromedve képe

necromedve 4747 napja

Daniloonak igaza van, a városi bringa életveszélyes. Még egy érv, miért: az se jó, ha az ember megemelkedett pulzussal kapkodja a mindenféle szén-, kén- és nitrogénoxidoktól dús levegőt a tüdejébe. Ilyen okból kifolyólag én városban nem űzök szívesen semmiféle sporttevékenységet, még a bringás közlekedés során is inkább háromszor annyit tekerek, mint a legrövidebb út, csak a forgalmat kikerüljem. Nem csak az okozhat károkat az embernek, ha elütik.

smarcsu képe

smarcsu 4747 napja

hát az most nincs itthon :(

Daniloo képe

Daniloo 4747 napja

A trolival ne foglalkozz!Told le a fenebe, let`s have a kiszorito!!!!
(ezen a klaviaturan nincsenek ekezetes betuk!)
Felre a trefat, vigyazz a varosi bringaval, eletveszelyes.
Az onerzetet tedd felre es csak esszel!Nem eri meg!
Jobbulast! Csapj be egyz citromos soritalt, vagy kettot!

smarcsu képe

smarcsu 4747 napja

elvileg ez a liget, ahol nem nagyon van forgalom....

HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 4747 napja

Sajnálatos ez a városi forgalom, ismerős... én is találkoztam egy autóval a 15 km-en.. na jó, csak messziről láttam... jó sportolást!
nyaff képe

nyaff 4747 napja

Na, ezek után még inkább parázni fogok, ha véletlenül bringára mernék ülni :)

Legalánn otthon behúztál egy kis "lazítót", mert ezek után igazán megérdemelnéd

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!