nedus futás

2011.06.12 Vasárnap, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:52:00

Távolság

39 km Szint: 2180 m

Tempó

09:02 p/km (6.65 km/h)

Pulzus

Átlag
125
Minimum
0
Maximum
150

Edzésleírás

Elmarad ( legalábbis én nem tudok menni ) idén a Donovaly Maraton . Viszont a Tátrát szeretjük ( és a Jakus Béci készül a Zugspicc-re ) ezért ma kiszaladtunk egy kis futásra .

  Trangoskáról ( 1150 m ) indultunk , ez kb 1 km-re van a Chopoki sípályáktól . Felmentünk a gerincre ( azt , hogy futottunk , nem merem leírni , mert a Béla életveszélyesen megfenyegetett , he lemerem írni az átlagunkat ) és ott a nagy , lapos köveken haladtunk 3 órát , aztán forduló-és vissza . Ez a terep ( legalábbis számunkra ) igazából futhatatlan . Nem is a szint emelkedés miatt , hiszen ennél már sokkal keményebbet is mentünk , hanem inkább a folyamatos lépcsőzés az oka . Nagy kövekre , sziklákra kell fel-és lelépni , ez eléggé igénybe veszi az ehhez nem szokott combjaimat . Ráadásúl nincs egyforma két lépés egymásután , folyamatosan változtatni kell a lépéshosszt és számot . De hát aki Alpesi terepeken akar futni ....

   Viszont a táj gyönyörű , most napsütés és tiszta idő volt , igaz a szél végig nagyon erős volt a gerincen , ezért fel is kellett öltözni a hideg miatt . Rengeteg túrísta volt , de a nálunk nem megszokott módón azonnal félreálltak és utat adtak nekünk , pedig mi is ezt szerettük volna . Mindenki barátságosan mosolygott és köszönt . Ennyi "ahojt " rég hallottam . Az utolsó menedék háznál vettem egy kólát mert elfogyott a vizem , ez pont elfogyott a meredek lefelén ( 5 km alatt kb.900 m szint ). Jó volt ez a nap , én nagyon élveztem minden percét . Csak kár , hogy elég későn értem haza , ezért kimaradt a Mátrai Csillagok , pedig a kedvenc éjszakai túrám .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:52:00 39 09:02 6.65 2180 0 150 125
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!