yoyo futás

2011.11.11 Péntek, 08:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Távolság

9.4 km

Tempó

07:59 p/km (7.52 km/h)

Edzésleírás

BKV VS Terepfutás ..avagy hogy érek  be hamarabb dógozni :)

Egyenlőre a BKV áll nyerésre ,de napokon belül legyőzöm, feltéve ha nem tévedek el,mer ma 2 x úgy benéztem a jelzést,hogy majdnem leraktam a hajamat.

 

Szerdán itthonról támadtam a Bécsi utat,,ma gondoltam Hüvösvölgyből megyek,mer a gugli csak 7.1 kilit ír ..nekem meg  megteccet nagyon  legyen má több variáció :)

Az útvonal kb ez volt,,Hüvösvölgy-Határnyereg a kéken  tovább fel a sárgán úúú ez  -1 pont :) innen aszfalt lefelé pár méter,majd a kék kör ,később a zöd sáv kék kör ,,de én a ződ sávon mentem ami majdnem levitt a Fenyőgyöngyéig ,,elsőhajlerakásittvót :)) Vissza futottam a ződön,,alig emelkedett amúgy :P  miután jó volt az irány ződ sáv kék kör fel a Felső kecske hegyre ez is laza  emelkedő :P innen tovább a ződ sáv lefele ,majd a Z+ amin nekem  tovább lefelé kellett volna menni,de én elkanyarodtam jobbra. Még mondtam is magamba ,hogy milyen jó kis szintút van erre,mire rájöttem,hogy má megin a Fenyőgyöngye felé futok...másodikhajlerakás :)

 

Vissza   Z+on majd lefelé a farkastorkon ,végül  kiértem az erdőből. kacskaringózva a  meredek utcákon leértem  a főútra.

Ja és a járt utat a járatlanért el ne hagyjd :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 9.4 07:59 7.52 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Levicopter képe

Levicopter 4592 napja

Hajrá terepfutás !!! :))

pátyalso képe

pátyalso 4594 napja

Alakul ez:)Egs!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!