nedus futás

2011.12.11 Vasárnap, 07:07:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:58:00

Távolság

44.05 km Szint: 2200 m

Tempó

08:08 p/km (7.38 km/h)

Pulzus

Átlag
124
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

                           Pót-szülinapi futás  és  privát Vulkántúra

   Kissé el voltam havazva novemberben, ezért sok minden elmaradt, többek között a szokásos szülinapi futásom is. Sajnos , tegnap nem tudtam elmenni a  Vulkánra , ezért vasárnap gondoltam megcsinálom mindkettőt .

   Reggel  hatalmas teliholdra ébredtem , ez előre vetítette ,hogy szép napom lesz ! Még pirkadt mire Királyrétre értem . Rövid tetvészkedés után neki indultam . Mára egy nagyon laza futást terveztem , a fő hangsúly a lazaságon és az erdő élvezetén volt  . Mikor félúton voltam Hideg-hegy felé felkelt a nap és teljesen beragyogta az egész hegyoldalt a csodálatos színével . Valahol Hideg-hegy és a Csóványos között kezdtem érezni , hogy bemelegedett a rendszer . Jobban estek a lejtők és megfutottam minden emelkedőt . Persze , csak amolyan lájtosan mindent . A zöldön kocorásztam lefelé , mikor áttért az út az új zöldre . Tudtam róla , de éppen ekkor tájt egyszerre több dolog is elvonta a figyelmemet . Jobbra fent a Tátra havas csúcsait csodáltam meg , mikor előttem egy kis réten feltűnt életem legnagyobb rókája ! Szép lassan bekocogott a rétre , lassan felnézett rám ( ekkor már álltam ) és unott , mondhatnánk sunyi ( szegény róka a ferde vágású szeme miatt micsoda sztereotípiáknak van kitéve ) pofával tovább lépkedett .  Persze , hogy lekavartam a zöldről . Egy széles erdészeti úton haladtam és nem volt kedvem visszafordulni . Tudtam , hogy merre járok , előttem Kemence falú , jobbra lent a Kemence patak és az országút . Így tehát tovább mentem , és lassan leértem a patakhoz . Elszaladtam a falú határáig és onnan már az ismert kéken a Fekete völgyben a Vilati házig . Itt már újra az útvonalon haladtam . Ezt a hosszú emelkedőt elég lassan tettem meg , de végig futómozgást imitáltam . Sokat ettem és ittam , pedig ez a laza tempó nem indokolta volna , de valahogy kívántam .

    A Magyar-völgyben elég nagy sár volt helyenként ( igazából csak ezen a szakaszon volt ) és nem is igazából esett jól a mozgás . A pulzust meg sem néztem közben , az útvonalra volt állítva az órám , csak érzésre mentem . Az utolsó szakasz , Hideg hegyről lefelé a piroson már megint jól esett , lábra is könnyen ment . A „célban „ megnéztem az időt ( 5:58 , 44 km , 124 ÁP ) , de nem igazán érdekelt , ma nem erről szolt a dolog . Élveztem ezt a napot , voltak nagyon szép pillanatok és voltaképpen ezért  jöttem .

  

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:58:00 44.05 08:08 7.38 2200 0 148 124
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4567 napja

Ej, ez nagyon jól hangzik! Szép és egyedülálló élmények részese voltál, értékes ajándék a szülinapodra. Egészségedre és gratulálok!

Gida képe

Gida 4567 napja

Grat !

pg képe

pg 4568 napja

Egészségedre! Remek teljesítmény. Nagyon szép lehetett a természet ezen a kellemes napon.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!