yoyo futás

2011.12.21 Szerda, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:50:00

Távolság

19.5 km

Tempó

08:43 p/km (6.88 km/h)

Edzésleírás

Szesz!

Hüvösvölgy -Határnyeregig ketten csanyával +lufi.  Határnyeregnél kibővültünk 13 főre, innen  tovább Virágos nyeregig .majd a Kálváriára fel.

Kálváriáról már csak 5en indultunk  marky, csanya,Zoli ?  Palika,és én  a Kálvária -dombra,nekem a fontos  a BHMTCS bejárás miatt ,demégmeggondolomhogykelleznekem? :P

Kiértünk Hidegkút Solymár közé a főútra,innen kellemes meredek utcákon támadtuk a Kálváriát a bánya felől . Mkor beértünk az erdőbe a leszakadt bányaperemen fákba kapaszkodva másztunk felfelé. Nekem ugye már Hüvösvölgy óta nem volt lámpám,mert otthon még világított,de hüviből már zárlatot jelentett a felforrósodott elemekkel. így Marky világított nekem a perem szélen,,Eddigre csanya és Zoli ? már felértek,és el is tüntek a gerincen. Aztán én szépen felvágtam toronyiránt a fák közt ,és én is eltüntem  :)   Lámpa nélkül is elég jól láttam a hó miatt ,felértem a gerincre,de Palika és marky valahogyoldalirányba haladt.mivel nem láttak engem ,csak én őket kiabálni kezdtem erre gyertek,  erre erre, aztán   láttam,hogy Palika megcsúszik  :)) ígyjárakiátpártolafenyőgyöngyéhez :PP

Felértünk a Kálvária dombra innen megint ösvényen le .majd ki  a Remete-hegyre szakadt a hó . Remete-hegyről  le a Remete-szurdokba -a terv az volt,hogy a Hosszú -erdőhegyre is felmegyünk.bár iden kimarad a BHTCS ből,de pont ezér fel kell menni a szintén pányaperem mentén .

De ebből nem lett semmi mert Zoli más irányba,kissé  előre  szaladt  ,szerencsére  a fiúk  felismerték a hoka nyomait,egészen ki a szurdokből Remete felé futott . ott várt minket a főúton , így kimaradt a Hosszú -Erdő  hegy  .Besz@rás hogy két hete nemtudjuk normálisan körbefutni a kört :) Remetekertváros utcáin Hüvösvölgy felé indultunk ,de még a Fazekas-hegyre felmentünk ,és megnéztük a kilátást,innen már tényleg Hüvi jött ahol búcsúztunk a fiúktól.

Jó volt ez a futi ,de világosba kell még  1x bejárni  ,mert éjszakai túrát este bejárni  ? háááát :))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:50:00 19.5 08:43 6.88 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4554 napja

Gratu! Nagyon kemény vagy, te!  Eccer úgyis felnövök hozzád =)

yoyo képe

yoyo 4554 napja

Köszi srácok  Palikának külön is :PP

 

marky képe

marky 4554 napja

Nagyon mókás SZESZ volt, az egyik legjobb idén! Senkit nem ismerek aki fejlámpa nélkül tud erdőben futni éccaka.... :)))))

A BHTCS is éccaka van, így jó volt ez!

P. képe

P. 4554 napja

1-t adtam, de véletlenül...

dilisuni képe

dilisuni 4554 napja

5 cillag... de csak azért, mert többet nem lehet adni! gratulálok, szép menet volt.

Levicopter képe

Levicopter 4554 napja

Jól nyomtátok,de nekünk is kellemes volt :))))))))))

mjoci képe

mjoci 4554 napja

:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!