szaboaron86 futás

2011.12.23 Péntek, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:51:06

Távolság

21.1 km

Tempó

05:16 p/km (11.40 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Szentmártonkáta-Tápiószecső-Tápióság-Szentmártonkáta kissé havazott.. fejlámpával nyomultunk... köszi Ádámnak hogy velem tartott bringával... Egyedül nem biztos hogy végig toltam volna.

Úgy döntöttem ez lesz az utólsó futásom az évben, ezután jöhet egy kis pihi... Ez azt évet a nulláról kezdem, féltávnál a félmaraton lett a cél,azóta mentem párat ,így mimással zárhatnám az évet mint egy félmaratonnal... :) Végig beszélgetősre vettük a figurát...aminek 10 fele meg is lett a böjtje,el kezdett kicsit szúrni az oldalam... de szerencsére gyorsan átestem rajta.Szentmártonkátára visszaérve még karcolni kellett néhány kanyart hogy meglegyen a 21,amit Ádám már annyira nem dijjazott.. aztmondta hogy a biciklizésbe is kilehet fáradni.:) Az uccsó kilit még jó megtoltam kb. 4:40-re,pontosabb adatokkal csak kedden tudok szolgálni mert Pesten maradt a kábel... :(

Sok minden történt velem ebben az évben,rengetek arccal megismerkedtem, sok új tapasztalattal lettem gazdagabb... egy olyan világ nyílt meg előttem amiről nem is gondoltam hogy részese lehetek valamikor... De ennek így kelett lennie... folyt köv jövőre.... ott lesznek még meglepetések...  vár már a Maraton amit már tudom hogy megtudok majd futni... egy éve kb. UFO-nak képzeltem azt aki ilyen távokat tud futni... pedig akárki képes lehet rá,kellő akarattal és alázattal.... És ezt 10év dohányzás és +27kiló ledobásával a hátam mögött mondom!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:51:06 21.1 05:16 11.40 0 0 0 159
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

marky képe

marky 4550 napja

hát apám, ez sikertörténet! olyan fejlôdésed van egy èv alatt, ami másnak 2 év kôkemény munka. Most hogy 2012-es "tereplottó" nyertes vagy SHOW MUST GO ON!
dilisuni képe

dilisuni 4550 napja

Gratulálok! Ehhez a futásodhoz is és az egész évedhez is. Szép útat tettél meg és ez még csak az eleje, ha így folytatod, akkor jövőre nagyon szép eredményeid lesznek. BUÉK

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!