CsiriBá futás

2012.03.24 Szombat, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:11:02

Távolság

21 km

Tempó

03:23 p/km (17.74 km/h)

Edzésleírás

2 másodperc. ennyi volt közöttem és a 3. helyezett között. Nekem fel se tűnt, hogy mögöttem ketten iszonyatos hajrában gyilkolják egymást. Én szépen nyugodtan befutottam a célba. Még jó, hogy nem értek utol:-))

De persze azért nem csak egy ilyen véletlenen múlt a nyerésem. Bár megmondom őszintén, a rajtnál én sem magamra fogadtam volna:-)) Már csak Attilából volt 4 komoly futó, a legjobb persze a mi edzőbá2-nk volt:-) De nem csak Attilából lehetett Sugovicát rekeszteni, volt még pár jó futó rajtuk kívül is.

Borítékoilható módon a mezőny eleje kb. 3:15-ben kezdett, a tervezett 3:25-höz képest még én is gyorsan kezdtem (22), de így is kb a 10. helyen futottam az első pár km-en. Aztán egyszer csak hátbavágtam az élbolyt (ők lassultak be), és onnantól az a tempó nagyon jólesőnek tűnt. Sejtettem, hogy ez jót jelent, mivel a többieken láttam, hogy nem épp lazán kocorásznak... 5-6-an futottunk együtt, azért volt egy-két meglepetésszerű belerántás, ami még nekem se esett jól...

Egy srác volt, aki nagyon elhúzott tőlünk (már a rajtnál), de mint később kiderült, váltózott is, ezért nyomta annyira az elején. A második kör elején aztán simán utolértük, addigra egy 3 tagú kemény mag (Szelepcsényi Zsolt, Karajkó Sándor + én) maradt, mindenki mást magunk mögött hagytunk, még a váltósokat is. Onnantól együtt mentünk 19 km-ig, nekem a tempó nem volt túl megeröltető, de azért már kényelmes se. Gondolkoztam, hogy hol robbantsak, nem akartam túl korán, de túl későn se. Végül a lépcsős felfutás utánra időzítettem, gondoltam, hogy ha valaki fáradt, utána nem esik jól neki egy beleváltás. És így is lett, elkezdtem nyomni, le is szakadtak mindketten, a hídról lefelé menet jól odaléptem, aztán kezdtem megnyugodni, nem is hallottam már őket. Az uccsó (kb. 300m) egyenesbe érve a bringás felvezető még biztosított róla, hogy jól le vannak szakadva, és itt vissza is értünk a történet elejéhez......:-))

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a verseny, egyáltalán nem számítottam rá, hogy nyerek, úgy voltam, hogy ha 1-6-ban vagyok, az már tök jó. Végülis bejött:-)) Ja, és persze az időjárás is segített nekem, lehet, hogy ez a hirtelen jött jó idő nem tetszett mindenkinek....

A mi Attink végül abszolút 4.-nek jött be, de MEFOB 2. lett! Rózi a lányoknál mindent vitt, Mira MEFOB 3. és a többiek is jól szerepeltek, gratula mindenkinek!!:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:11:02 21 03:23 17.74 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Hiver képe

Hiver 4455 napja

Grat! Jót derültem a beszámolón is :o)

CsiriBá képe

CsiriBá 4457 napja

Köszi! Lehet, hogy írok egy könyvet is a versenyről:-) Bár ahhoz kéne még egy gyilkos, és egy áldozat is:-))

MedveLászló képe

MedveLászló 4458 napja

2 másodperc. Itt az olvasónak megfagy a vére, de aztán a szerző nyugalmat hoz és elismerést vált ki!Grat!

mjoci képe

mjoci 4458 napja

Gratulálok.

Tibibácsi képe

Tibibácsi 4459 napja

GRATULÁLOK!!! Szép versenyzés volt!

toncsofia képe

toncsofia 4459 napja

Gratulálok!!!!

CsiriBá képe

CsiriBá 4459 napja

Köszi!:-)

 

borlali képe

borlali 4459 napja

Olyan vagy Szabi, mint a jó bor! Évről-évre kiválóbb! :) Minden elismerésem.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!