yoyo futás

2012.04.15 Vasárnap, 05:55:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:50:00

Távolság

28.96 km

Tempó

07:57 p/km (7.55 km/h)

Edzésleírás

Nagykovácsi- Nagy-szénás itt  2vaddisznóval tali  - Piliscsaba- Piliscsév- Klastrompuszta- Pilis nyereg-Dobogókő-Pilisszentkereszti temető .

T100 útvonal,de nem bejárásnak szántam  .. A futás jól ment volna ha nem szenvedek a cipővel nem kényelmes mert nagy :( zsibbad benne a talpam,mert máshová esik a gördülés,,lefelé ugyan úgy előre megy benne a lábam,,,szóval a MBT re nem mehetek ebbe semmi képp!

Többször is meg megálltam levenni,mer elviselhetetlenül fájt a talppárnám. Kalstromnál aztán összevesztem egy bunkó paraszt emberrel aki nem bírta a kutyáját megfogni ,és többször is rám ugrott ,és  ugatott közbe ,,mondtam fogja már meg a hülye kutyáját,,erre ő hát ne fussál bazdmeg ,,na ekkor már nem csak a talpam zsibbadt,hanem a fejem is,,osztottam  a tahó dagadékot ,nem hagytam magam :)) A kva anyádtól a hülye bunkó parasztig minden elhangzott :)) Egészen az erdő széléig kiabált utánam ,én meg vissza ,,mig aztán a  sárgán beértem az erdőbe,,úgy felhúztam magam,hogy alig bírtam lenyugodni,,ilyen még nem volt,,mert nagyon sokszor igenis megfogják a kutyát ha látják,hogy futó jön,kivétel ugye ezt a döbrögi :)

Dobikőn hívtam Gabit,hogy elindulhat elém Pszentkeresztre lefutok a piroson oszt megyek addig amíg nem jön,itt taliztam teljesen véletlenül Zsotekkal jött felfelé a piroson naon megörültünk egymásnak :) innen tovább egészen a temetőig sarkáig futottam ,ott leállitottam az órát,és elindultam az út szélén .Aztán ugye az út beér az erdőbe megy tovább Pilisszántó felé,,de elég kanyargós és nem belátható,féltem,hogy elsodornak .  így félreálltam egy kiszélesedett részen,és vártam Gabit.. Eleinte nem tünt fel ,hogy mit bámulnak,,lassitanak,,aztán gondoltam leülök kiszemetelem a cipőmet,,ekkor meg állt egy fekete autó 3 pasi benne , elég zsiványok voltak, valamit mondtak,és mutogattak,de nem értettem ..aztán mikor már a többedik autó is lassított elmentem onnan ,egy nyiladékba behúzódtam inkább,hogy ne bámuljanak ,,idegesített naon. Aztán hallottam,hogy jön a motor és elő jöttem,,mondom Gabinak ,hogy megálltak a kocik, erre őő hát ne csodálkozzak,ha  erdőbe  az  útszélén állok ..áááááá ekkor leesett,de hát futkorászós ruhába ? jézusom :)) utána elmentünk  Sóskútra egy motoros (driftelős )remélem jól írom  bemutatóra ,majd onnan soksok  motorral  vissza Piliscsabára egy étterembe,olyan éhes voltam,hogy majdnem megettem a libacomb csontját is  :)ugyanis egy fél müzli szeletnél nem volt több nálam,almáspitézni akartam Matyinál,de nem raktam el a pénzt sem ...

Szerintem  nagyon jó kis nap  vót ,leszámítva monnyuk a bunkó döbrögit :)) 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:50:00 28.96 07:57 7.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

Elek képe

Elek 4429 napja

Óóóóóó de jó útvonal, nem is olyan rég jártunk arra:) szerencsére ilyen hülyével nem találkoztunk.

Nagy gratula neked, hiányoztál a tópartról.

yoyo képe

yoyo 4430 napja

ááá Krisz már kötöttem minden hogy gondolhatod,hogy kipróbáltam ,,37es lábon 40es cipő :) nem is értem méééé vettem meg ..

 

ÓÓ Mariann nekem monnyuk mostanában szinte mindíg megfogták a kutyát,ha volt gazda a közelben.. Mind igaz amit írtál higiénia stb,,na és ha kiszaggatja a körmével a drága nadrágomat kifizeti ? áááááá kizárt ,,

esetlen még  3x tudnám  leveretni a  bunkó  döbrögin  :)))

-Mariann- képe

-Mariann- 4430 napja

Élvezet olvasni a leírásod Yoyo, teljesen oda tudtam képzelni magam! :)

Felénk az esetek többségében nem fogják meg a kutyát. Tegnap is szembe jött egy hatalmas medve, gazdái elkezdték szólongatni...persze hiába, aztán vigyorogtak :"ne félj tőle". Nem féltem, kicsit sem. Látszott , h. egy hatalamas, játékos, jámbor "dög", de pont ezért tudtam, hogy vagy összenyálaz, vagy rám ugrik csak úgy játikból és hiába szeretem a kutyákat, ebből köszönöm nem kérek. Pláne nem a single track részen, mikor "macika" nagy lendülettel fut felém. Még szép, hogy megállok és reménykedek, nem dönt / gurít le a hegyoldalba.

És mennyire örültem, mikor az egyik kezem totál összenyálazta, majd bekapta, meg a fél combom tiszta kutyanyál + sár egyveleg lett, ami a pofján volt mind rajtam kötött ki.

Én inkább mérgemben nem mondtam semmit nekik, leányzó a fehér kis kardigánjában nem tudom mit szólt volna, ha más kutyája teszi ezt vele.

(Nem beszélve arról, hogy azzal a kézzel eszegetek, fogdosom az ivózsák csövét, vagy épp törölgetem az arcom az izzadságtól...ami előtte a kutya szájában volt?! -  "immunrendszer erősítés" :P)

Ezzel a "ne fussál" gondolkodással kicsit tévedésben vannak. Neki kell úgy sétáltatni a kutyáját, hogy az mást ne zavarjon, meg ne ugráljon rá.

A cipőd tényleg nagy :D ...a képen! :)

kkoos képe

kkoos 4430 napja

Yoyo, ha ebben előre csúszott a lábad, akkor rosszul kötötted meg, szerintem adj még neki esélyt mielőtt eladod.

lbtibsz képe

lbtibsz 4431 napja

Övtáskával. Miért csodálkozol? Hát hol tárolják a testi munkások (khm-khm) a napi bevételt (amíg jön a csúnyafijúúúú)?

A kutyás té'lleg bunkó volt (most is az).

De jó Neked, hogy voltál Dobogókőn! Én is szeretnék elmenni....május 12-re tervezem. Báááááááááár. A mai formámmal, nem biztos, hogy eljutok odáig.

pátyalso képe

pátyalso 4431 napja

Ez komolyan mozgalmas élménydús nap volt ,grat hozzá!Ha ott vagyok annyi a vakondnadrágosnak! P.sztkereszt--Sóskút--Piliscsaba :ez sem egyszerű.Sóskút kissé kiesik a körből.)

A cipőd teccik így képen:))))

Boszi72 képe

Boszi72 4431 napja

Gratulálok Yoyoka, jó kis kalandos futást szerveztél magadnak mára. Ne húzd fel magad, nem éri meg, hogy egy ilyen ....ember elrontsa a szép futásod! Ügyi voltál!

yoyo képe

yoyo 4431 napja

Köszi Krisz :))

Nyuszika csak azért mertem szájalni vele,mert mint írtam is döbrögi volt vakondnadrágba  :))

új a cipő Snecike, Asics trabucco 40es ,,ha kell valakinek 20 ért viheti ,,27ért vettem,de 31 az ára ..  vagy kitömöm majd vattával :))http://nyulcipobolt.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/44e77c0e74387ea12baff706101ed98b.jpg

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4431 napja

nagy cipő? új?

a kutya-sztori tényleg dühítő

Nyúl képe

Nyúl 4431 napja

Cillagom, szerintem egy tapisnacis futóhölgy ezerszer jobban néz ki, mint egy... és a napszemüveg, mint tudjuk, öltöztet :-) Vagy az övtáskádra fájt a foguk, azt hitték, a pénztől dagad?? :-) A bunkák mellett én is változó, hogy hogy megyek el. Mostanában nagyon agresszív lettem, mert még a gyerekemet is veszélyezteti némelyik, arra pedig ugrom. Azért nagyon vigyázz, hogy kit küldesz el melegebb helyekre, mert ki tudja, mit vesz elő? Bár igaz, hogy a döbrögi-félék kb. 1m futás után összeesnek, de akkor is, légy óvatos! És persze: nagy gartuláció!!!

kkoos képe

kkoos 4431 napja

Na ha ott vagyok veled, kapott volna olyat, hogy az anyja sem ismer rá. Nem baj, a lényeg, hogy jól érezted magad.

yoyo képe

yoyo 4431 napja

:)))

úúúr iszten övtáskával napszemüveggel ? áááá nem létezik.. kösy

Gandi képe

Gandi 4431 napja

Cillagom, megláttak, és messziről kiszúrták, hogy milyen jó caj vagy, úgyhogy ne csodálkozz :-))))

Grat!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!