Gandi futás

2012.04.16 Hétfő, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:27

Távolság

10.4 km

Tempó

05:26 p/km (11.05 km/h)

Edzésleírás

Na, ennél hirtelenebb futásom sem igen volt mostanában. Nem bírom a visítós korszakot, pedig még épphogy elkezdődött. Jópáran mondták már ismerősök, hogy Ircsó az átlagnál akaratosabb, hisztisebb, ami jó lesz majd egyszer, csak addig én befonom a szemöldököm... Állatkertből hazaérve három palacsintával és egy capuccinoval higgasztottam le magam, de csak a felét ittam meg, aztán nekiadtam Alának, és otthagytam őket egy órácskára...

A futás maga nagyon jól ment, lendületesen, de nem szaggatósan futottam, a tegnapinak semmi nyoma, mintha nem is lett volna. Ha jövő hónapban sem lesz nyoma kistesónak, akkor futok egy laza hosszabbat, vagy egy pörgős rövidebbet. Mivel csak kb. annyi időm lesz eldönteni, mint ahogy ezt kitaláltam, ezért nem lehet túl hosszú, illetve nem lehet túl pörgős a célverseny :-) Azt gondolom, egy laza maraton, max 50 kili beleférhet, vagy egy félmaraton enyhén megfeszítve, épphogy túl a komfortzónán...

ja igen, én vagyok az a kisnyuszi, aki az árokparton ülve hülyeségeket beszél :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:27 10.4 05:26 11.05 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

TiGör képe

TiGör 4436 napja

Hát Abigélen már most látom, hogy én is a szemöldökömet fogom fonogatni.. Már most szeszélyes és kiszámíthatatlan a kiscsaj. És olyan huncutul tud vigyorogni mindehhez. :)) Jahh, lehet, hogy nekünk 200kili kell minimum a gyerkmekáldáshoz? ;) Remélem, azért nem..

runing képe

runing 4436 napja

Szia TE kis nyuszi aki az árokparton ülsz és REMEK DOLGOKRÓL BESZÉLSZ AMIT MEG IS VALÓSÍTASZ- megyünk köréd - BOLDOG NÉVNAPOT:-)

Leo képe

Leo 4436 napja

Hát, ha a hisztis korszak sem tántórít el a kistesótól, akkor az jó! 
És látom egyre gyorsabb a tempó arrafelé is :)

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4437 napja

De jó tervek!Tényleg remek gondolatokat ébresztett "Ircsi-hiszti"...no meg a száguldás!:)

Egészségedre!

runing képe

runing 4437 napja

Nem is lehet olyan rossz  ez  a  "hisztis korszak"- hiszen szuper gondolatok vannak a fejedben...és innen már "csak" pár lépés ...! Egészségedre! ( a palacsintát is)...bezzeg azt mind megetted:-)))))))))

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4437 napja

A nyuszik aranyosak, és csak néha beszélnek hülyeséget :-D

 

Egyébként pedig mondtam én valaha valami olyat, hogy akkor jön Ircsi tesója, ha elindulsz valami hosszú versenyen? A történelemre jellemző, hogy ismétli magát ;-)

 

Egs a mai kikapcsot!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!