CsiriBá futás

2012.05.05 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:42:03

Távolság

10.9 km

Tempó

03:51 p/km (15.55 km/h)

Edzésleírás

Én is lekocogtam, mint felvezető futó... Olyan gyorsan mentem, hogy meg is állítottak a rerndőrök:-)

Tökéletes futóidőben, szikrázó napsütésben vette kezdetét az első multiNavigator.hu Terepfutás a budapesti Népszigeten.

A 11 km-es táv szokás szerint 11-kor rajtolt. A szervezőknek az utolsó pillanatban módosítani kellet a pályán egy kisebb áradás miatt. Arról nem volt hír, hogy mennyi a Duna vízállása Gönyűnél, és valószínűleg a hajóvonták találkozása sem volt tilos:-), mivel a futópálya egyik (legszebb) részét sajnos elöntötte a víz. Szerencsére az ártéri erdőben haladó kacskaringós, hangulatos  ösvény még szárazon maradt, viszont így a mezőny eleje visszafelé futva találkozott a mezőny végével ezen a szakaszon, de mivel sok jó ember kis helyen is elfér, nem történt “súrlódás”:-).  A futam abszolút győztese a 4 km-en már bizonyított Pelsőczy Attila lett, akit viszont most  sikerült megszorongatnia a Sashegyi Gepárdok színeiben versenyző Varga Dánielnek, aki egy erős hajrával pár másodperccel Attila után ért célba. Őket szorosan követve, a dobogó 3. fokát a terep ultrafutó körökben jól ismert Hajduska Balázs foglalhatta el, aki most számára “sprint távon” is bizonyított. A nőknél nem volt ennyire szoros a befutó, Dr. Paál Emőke biztosan szerezte meg az első helyet, őt a profi kerékpáros Zelinka Gabriella, majd pedig Varga Judit követte a 3. helyen.

A célban a versenyzőket szokás szerint terülj-terülj asztalka várta minden jóval, az elhasznált ásványi anyagokat pedig izotóniás itallal pótolhatták a futók. A korosztályos eredményhirdetés után pedig a már megszokott tombola következett, újra értékes nyereményekkel, a fődíj most is a multiNavigator által felajánlott Silva Ex-Ped Go II távolságmérős óra volt!

A szervezők mindenkit várnak szeretettel a Gyaloggalopp Sportiroda következő versenyére is, Veresegyházra (május 13, vasárnap), ahol nem csak futni, de túrázni is lehet. A jó hangulatot szpíker, a szokásosnál is gazdagabb frissítőt (féltávnál, és a célban) pedig a GE Energy biztosítja!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:42:03 10.9 03:51 15.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

CsiriBá képe

CsiriBá 4423 napja

Köszi! Neeeem, a Mátrabérc vonta el, de most már nyerem vissza a régi erőmet...:-)

ezell képe

ezell 4425 napja

Jól mentél Szabi! Látszik, hogy a sportszervezés elvonja tőled a futóenergiát!:-(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!