Gandi Úszás

2008.08.11 Hétfő, 06:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

0.8 km

Tempó

37:30 p/km (1.60 km/h)

Edzésleírás

300 m vegyes, majd 100 m krall (ismét csak pfúj), majd 2*200 m gyors technikázás (és ebben is volt krall, pfúj)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 0.8 37:30 1.60 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 5773 napja

Áhá! Szóval versenyszag lóg a levegőben?! Cillagom és Rob... a győztesnek akkor felajánlok egy üveg Anya-féle, istenien finom eperlekvárt! :-)))
Gandi képe

Gandi 5773 napja

rob,
akkor kihívlak egy versenyre: melyikőnk tud a legnagyobb erőbedobással egyhelyben krallozni :-))))
No, a viccet félretéve, azt már megfigyeltem, hogy nem az erőbedobáson múlik, hogy gyorsabban, vagy lassabban haladok (értsd: haladok, vagy egyhelyben maradok :-)), hanem valami máson. Merthogy van sebességkülönbség még egy 50 m-en belül is, azt érzem/látom a csempéken. Picit változtatok a tartásomon, ezáltal változik a vízfekvésem, és másképp haladok, de az optimálisat még mindig nem fedeztem fel, sőt, valahogy igazán befolyásolni sem tudom, csak néha véletlenül valahogy sikerül gyorsabbnak lenni...

Bocsi,
nem vagyok ám elkeseredve :-) Inkább csak vicces, és nevetek rajta. A nagy álom, hogy tudjak folyamatosan gyorsban úszni, megvalósult. A többi már nem számít, csak játszom :-)
Bocsi képe

Bocsi 5774 napja

Most hallottam, hogy Ian Thorp-nap 56-os lába van! Na ez kell a jó lábtempóhoz! Ne szomorkodj Gandi, ha a lábméret, sebesség összehasonlítást vesszük, korántsem vagy lemaradva. (Ja, meg az az általa leúszott 20 év...)  :)))) Csak hajrá, ne keseredj el.
rob képe

rob 5774 napja

Nem biztos! Azt lehet, hogy én vinném el:-)
Iszonyat mennyire lassú a lábtempóm, ha edzésen krallozni kell, akkor mindenki leelőz, az is, aki csak pár hete csatlakozott hozzánk.
Mindenesetre szólj, ha javulás áll be nálad, kíváncsi vagyok az okra. Természetesen, én is jelzek neked, ha megvan a tuti. :-)
Gandi képe

Gandi 5774 napja

Cillagaim,
aranyosak vagytok, de tudjátok az a helyzet, hogy ha az Olimpián az úszó versenyszámok között lenne a "folyamatos mozgással egyhelyben krallozás", akkor hoznék Magyarországnak egy aranyat az tutifix! :-)
Steve képe

Steve 5774 napja

Ne tessék ilyeneket írni, mert szegény igazi béna kezdők végképp elbizonytalanodnak ...:) Szerintem Atomnak van igaza és biztos jól csináltad amit kellett:D
atom képe

atom 5774 napja

Mi az hogy pfúj? Csak azért érezted lassúnak magadat, mert a többiek (mi :-)) a karunkat is használhattuk. Jó volt az, úgyhogy tessék szeretni :P!
Nyúl képe

Nyúl 5774 napja

Cillagom, mi ez a sok pfúj??? :) Egyébként azóta is várom az elkóborolt sms-t, de még nem talált rá a telefonomra ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!