yoyo futás

2012.06.02 Szombat, 07:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

20:32:00

Távolság

110 km Szint: 5050 m

Tempó

11:12 p/km (5.36 km/h)

Edzésleírás

Tudtam én,hogy nem szabad a M115  ön indulnom,.bár medvegyu nem vett ki a 115ös  listából,amit pár nappal előbb jeleztem .A  88 on indultam,ami hivatalosan ugye 94.77km .(átirhatnák már egyszer ) de hát ugye, aki László Szilvivel megy a kékestől ,az számoljon a bővitett kiadásszal :)) Az sem jelent semmit,hogy arany Szilvikém már 3x teljesítette ,mer ugye útvonalat nem nézett ,mert  jattal,meg Andrással ment ők meg élő gps ek . De amúgy jól elvoltunk ugye Szilvikém :) Szóval  először jöjjön a bővítmény történet,,a szenvedés ráér a végére ;)

az első nagy kavarás kb 45percnyi  ugye kékesről jön le a sárga sáv.aztán ,vesz egy éles jobbost Parádsasvárra ,mi szépen lerongyoltunk a sárgán,mer ment előttünk egy fiú és Mátraházán kötöttünk ki kb 20km  nél A bazársoron sok a kékes csúcsfutás szurkoló ,érdeklődtem láttak-e futókat,mondták nem,de hát mi nem hittünk nekik :)  ráadásul Mátraházán volt is egy S4 amin szépen lecsorogtunk valami völgybe,,mikor már gyanús volt,hogy senkit nem érünk utól megkérdeztem egy nőt aki jött felfelé,,mondta hogy csak 1 futót látott,ugye előttünk ment  a fiú,de az nem számít,,mondtam sok futó nem vót ?   !..Nem ...na hátra arc vissza Mházára itt taliztunk bozóttal ő is benézte a letérést,csak ő szerencsére nem jött le a völgybe ..Galyatetőn  31km  nél Szilvi elindult a pontról,és mivel nem láttam merre ment,elindultam én is,csak rossz irányba ,arra amerre Galya 2  lemegy,,csak nekem még nem volt meg Galyatető 2x :) Vissza rohanás Szilvi után ,ezt én csesztem el...Galyavár előtt fogtam be,őt is megfogta a vadikövek klón :) 

Galyát elhagyva sokáig nem volt semmi végig futottunk lefele,majd felértünk Mházára a pontra 47,7km ,ma már ugye  2x ,ettünk majd indultunk tovább hamar,mer 2 percel volt előttünk egy futó,és be akartuk fogni a tájékozódás miatt. Mer Szilvi retteget ha nem volak előttünk,,monnyuk én is :) lefel a S3,majd utána s4 ami jobbra mutatot be az erdőbe,és ez a S4 szépen visszavitt minket Mházára  immár rövid idő alatt 3x ,,Bermuda háromszög ugye :) megint jó sok szintet összeszedve,Szilvi mikor meglátta a bazársort,csak jajgatni tudott,én már a  vizes hajamat téptem ,mer hogy órák óta esegetett.Itt 1 órát lehúzott rólunk az ajándék kör..újra le a S3 ,majd a S4 jöttek is emberek mer jó sok túrázó elénk került,és mutatták,hogy bizony ez benézős,és egyenesen kell menni. Bozótékat ismét utolértük Mátraszentimrén 60,5km,ahol megint +1kli ,mer a régi ell ponthoz mentünk,ami a piroson volt, Téli Mátra ell pont .. veszélybe került,hogy világosba Gallyára felérjek csanyához a pontra ,mert nálla volt a lámpám ,épp le bukott nap a tetőn ,így lefele már lámpával mentem ;)

Vissza a ződre mer hogy ott a pont,ettünk levest,majd uzsgyi tovább,rettenet mennyit futottunk lefele. Szorospatak 67,7km előtt taliztunk Szilvi ismerőseivel gyors túrázók,és nagyon tudták az utat,velük mentünk egészen  Hidegkútig 81.9km ők mentek tovább a hosszúra,mi meg ott maradtunk ketten Szilvivel,a rövid táv itt válik ketté.elindultunk hát a Tót-hegyesnek jött egy fiú is velünk Mátrai lakos,így bíztunkbenne,de kár vót,1 órát elcsesztünk megint a Z3 kereséssel .oda vissza szaladgáltunk több kiliket . Itt bozóték beértek minket,ők sem találták elsőre . utána már nem volt semmi,,még jó,hajnali  03:32 kor beértünk a célba .

 

A túráról csak leg leg leg svédasztal végig,nekem  elég  volt egy fél literes flakonnal végig menni,persze volt tartalék kaja,de semmi nem kellett .

Szuper jól voltam végig ,  most  mindent bevett a gyomrom ettem ittam mindenhol ,és a hangom is vidám volt :) ha nem teszünk bele +3 órát lehet felnevezek a 115 re,  mert ilyen hüvös nem lesz többet az tuti ,most lett volna jó megcsinálni a hosszút ,de kicsit kivett a sok kavarás agyilag ,és úgy már a 140 nagyon nagyon sok lett volna,na  meg közel 7000 szint ... Nem hiszem,hogy valaha megcsinálom,mert nehéz túra. Viszont egy jobb időt szivesen mennék a röviden ,asszem bőven lehetne időt  javítani  ugye Szilvike ? ;)

" Szóval  először jöjjön a bővítmény történet,,a szenvedés ráér a végére  :))  "

Sajnálom kedves olvasó,de szenvedés NEM volt ;)

https://picasaweb.google.com/116835905311387432539/Matra110

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
20:32:00 110 11:12 5.36 5050 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

23 hozzászólás

cica66 képe

cica66 4375 napja

Most nézem,hogy micsoda távot és szintet mentél a múlt héten..azta mindenit!!...csak gratulálni tudok...

mrob képe

mrob 4377 napja

Kis segítséggel idetaláltam, kénytelen vagyok felregisztrálni hátat tartani :P Most már nincs mese, írhatom az edzéseket ezentúl remélem serényen :)

én volnék, aki elkavart Tót-hegyesen, szégyen-gyalázat a fejemre, a sebességünk a szakaszon csúfos lett, nem volt könnyű megemészteni.
Meg is kaptam a büntetést érte: Világos hegy csúcsáról orrvérzéssel kínlódva mentem végig .
Hatalmas gratula, hogy ennyi eltévedéssel is végigmentetek a társaddal! Jövőre biztos, hogy kötelező rendezvény lesz és hiba nélkül kell már végigmenni!

lbtibsz képe

lbtibsz 4378 napja

Hát, *-om, én előbb a bozót blogját olvastam, és már ott nagyon megsajnáltalak (Benneteket).

Kicsit félve is jöttem most ide, hogy elolvassam, Te mit írtál, de meglepően jókedvű beszámoló lett (és persze dühítő is, mert nem volt benne szenvedés. Így nem ér!). Szóval a viccet félretéve, örülök, hogy hamar túttetted magad a cúnya vad áldogáló köveken. Mondjuk a rengeteg elvégzett munka alapján ezzel nem leptél meg, és így is van rendjén. :)

Néhány baráti jótanács:

1., Jövőre ne Szilvivel menj!

2., Legközelebb edzésleírásnak nyugodtan másold be bozót blogját, max. valami kiemelő színnel jelöld be e nevedet az ő szövegében.

3., Ne fogadj el tanácsot tőlem!

Elek képe

Elek 4378 napja

hűűűűha ez igen. A délutáni eső nem lehetett túl jó:) Én Mátéval boboztam közben:)

atom képe

atom 4379 napja

Gratulálok Cillagom, szép volt s ahogy látom jó is, no meg a 115 is majdhogynem összejött :)!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4380 napja

Gratulálok, elképesztő vagy :-)

potika képe

potika 4380 napja

nagy gratula nagyon ügyi vagy :-)

Bozót képe

Bozót 4381 napja

Ja, és a Csanya meg a lámpád Ágasvár csúcson volt, nem Galyán :)

Bozót képe

Bozót 4381 napja

Yoyoka, a kavaró :)))  Rosszul tudom, hogy te is jártál már ezen egyszer? Hmm? :P :))

 

Bakker, ott a Tót-hegyes előtt még mondtam is Gábornak, hogy Yoyo már vagy a Muzslát mássza, vagy mindjárt itt jön valamelyik irányból ....erre megjelentetek szemből :))))))) Mi ott nem kavartunk, csak Gábor akart folyton visszamenni, mondván, már rég be kellett volna jöjjön a Znégyzet és hármoszög, de nem hagytam :) Szerencsénkre!

 

Nem semmi amit össze-vissza futkostatok! Simán megcsináltad volna a hosszút, hiszen még ezzel együtt is szép időt mentetek. Viszont levontam a tanulságot, László Szilvivel nem túrázok :))))

ganki képe

ganki 4381 napja

Gratulálok Cillagom! Nagyon szurkoltam ám neked.

Még egy-két hét és visszanyerem a formámat és kimegyek hozzád a fődedre, hogy gyakoroljunk a DuplaÉlményre, jó? :)

pátyalso képe

pátyalso 4381 napja

Gratika térképmentes szekció::--))

Wojtek63 képe

Wojtek63 4381 napja

Nagyon örülök Andikám, hogy végre minden tökéletes volt, a gyomor és a futás is.

Ezt a kóválygást azért sajnálom, de hát te nagyon szereted az erdőt. ;-)))

Ügyi voltál, és gratulálok ehhez a "jó adag" távhoz és szinthez! Mikor találkozunk legközelebb? :-)

solkima képe

solkima 4382 napja

Gratulálok a kalandtúrához és örülök, hogy találkoztunk.

gergő képe

gergő 4382 napja

yoyoyokkkka!! szép volt! azért látod távból jutott majdnem egy 124.. Szilvivel nem szabad menni :), abból mindig több lesz :) nagyon jól lenyomtad ezt, megetted reggelire :) megérdemelted..

Steve képe

Steve 4382 napja

Gratulálok, Cillagom ... kemény menet volt és jól megcináttad :) Én mostanában eléggé terepkerülő lettem, talán őszre visszamerészkedek és esetleg a P85-ön elindulok :D

yoyo képe

yoyo 4382 napja

Csók baluka kösy :)

Boszika ez járt a lelkemnek most :) kösy

Szilvit én kiabáltam vissza még az első 3kilin mikor a S+  a dózerről felvágott az erdőbe :) Kékesen utól ért ,és onnan együtt ,én mint első bálozó ,azt hittem számít az évek és a rutin,,hát nem :)) De ismerem Szilvinek ezt az oldalát itinert sem hozott :))

kösy arany bolyhikám :)  a táv sem rövid,de inkább a szint  ami  nagy érték most számomra !

nyaff képe

nyaff 4382 napja

Pelyhikém!

Egy kicsit nincs időm erre járni és Te már megint mit futkorászol itt össze-vissza nekem. Cillagom, le a kalappal, már megint embertelen táv és szint, lassan mehetsz az Alpokba a nagy túrára! Szóval, szívből gratulálok, nagyon-nagyon ügyes vagy!

Boszi72 képe

Boszi72 4382 napja

Nagyon nagy küzdés volt megint, gratulálok Yoyo. Amikor én Szilvivel 2 évvel ezelőtt a T100 végén együtt futottam csapatban, egy srác a célban azt mondta: ha Szilvi előtted van, tuti, hogy rossz úton haladsz.:-) De Te kemény vagy ám, ne add lejebb a célokat, jövőre talizunk újra a rajtban!:-! Jó pihenést és regenerálódást (cipődet elhoztam).

mjoci képe

mjoci 4382 napja

Cillagom ennyire tele vagy energiával, meg kilométer hiányban szenvedsz??:))))))))))

Gratulálok.

csetbalu képe

csetbalu 4382 napja

ez bitang félelmetes csókolom, gratulálok, de nagyon!!!!!

yoyo képe

yoyo 4382 napja

kösy Krisz ! ja ja 3 , meg volt ráadás is :))))

kösy Ildi ,ezt most tényleg élveztem ;)

G.Ildi képe

G.Ildi 4382 napja

Gratulálok!! :))) Látom, Te is halmozod az élvezeteket... :)

kkoos képe

kkoos 4382 napja

Cillagom három a magyar igazság :) Egyébként nagy nagy gratula a teljesítéshez!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!