Szab bringázás

2012.07.16 Hétfő, 17:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:29:00

Távolság

41.1 km Szint: 40 m

Tempó

02:10 p/km (27.71 km/h)

Edzésleírás

Elég céltalanok mostanában ezek a tekerések.. Igaz, nincs is semmilyen cél... akkormeg..???  Lassan vmi értelmet kéne adni nekik, sajnos hamar rájöttem hogy nem tudok "csak úgy" sportolni.. Mármint sokat nem..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:29:00 41.1 02:10 27.71 40 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Szab képe

Szab 4336 napja

Nem sport jellegű célokat tervezek felállítani, man. De majd kitárgyaljuk Webex-en :)

Leo képe

Leo 4336 napja

A végére kéne járnod ennek a futás dolognak. Amúgy meg sztem tök normális, hogy a gyerek miatt pár évre félreteszed a hosszú távokat. 

Szab képe

Szab 4338 napja

Igen, rávilágítottál a lényegre. Vmi ilyesmit kell kitűzni célnak, vagy esetleg vmi sprint távú triatlon. Ahhoz nem kellenek a 3-4-5 órás tekerések, sem 3 km-es úszások és hosszú futások. Az évek alatt felgyűlt km-ek vmi alaphoz csak elegendőek, a gyorsuláson lenne csak a hangsúly. Nemtom, átgondolom majd, de hamarosan kieszelek majd vmi tervet. Sz*r lemondani az IM-ről, asszem a hosszútáv az én világom - de látod, 3 éve ilyen-olyan okok miatt mindig közbejött vmi. Úgyhogy nem véglegesen, és szomorúan de felfüggesztem ezen irányú céljaimat.

A futás pont a legrosszabb a lábam miatt, mondjuk abban már eleve nem a p/km-ek elérése, hanem maga a futás is kihívás :))

Leo képe

Leo 4338 napja

Az a helyzet, hogy tökéletesen igazad van. Én is be kellett, hogy lássam, voltak is viták ebből, de most már én is másként látom. Az a jó, hogy így állsz hozzá (mármint nem úgy, hogy betervezel sok edzést, aztán csak vita van belőle) viszont esetleg rágyúrhatnál vmi rövid távú futásra pl, arra elég keveset, de minőségit edzeni? Mondjuk 5 vagy 10 kili 3:30as - 4:00 perces tempóra?

Szab képe

Szab 4338 napja

Man, asszem hiú ábránd lennne egy IM. Az az igazság hogy nincs, és nem lenne annyi időm rá edzeni. Mór egyre nagyobb, és egyre többet kell vele foglalkozni. Fél éves koráig kb azt hittem menni fog ez, hiszen akkor még az alváson / evésen /... -n kívül nem sokmindent csinált. Viszont most már látom, mennyire szüksége van az apára, minél többet ott szeretnék lenni mellette. 8 óra munka mellett ez már önmagában is elég nehéz, nemhogy IM felkészülés mellett - de ezt te tudod a legjobban.

Asszem marad a bringával történő munkába járás, télen majd a heti 2-3 úszás "karbantartás" gyanánt.

Leo képe

Leo 4338 napja

A jövő évi Ironman nagyon távoli cél?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!