Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 53 655 127 km-t sportoltatok

Hogyan kezdjük el?

Létrehozta: koherman  |  2015-07-21 16:08:01-kor

Klub: N.A.F.TA

2015. november 14-15. 

12. K&H MOZDULJ! BALATON MARATON ÉS FÉLMARATON

 

 

Azt szeretnénk, ha hinnél magadban és bennünk! Megmutatjuk, hogy képes vagy ma még el sem képzelt dolgokat is véghez vinni, és nem is olyan sok idő alatt, mint ahogy azt ma gondolod. Számunkra is hihetetlen volt, ahogy edzésnapról edzésnapra túl tudtuk szárnyalni önmagunkat, és nem is kellett beledöglenünk.

Csupán néhány alapszabályt kell betartanod, és meglátod, jönnek az eredmének:

 

1. Ne sajnáld a lehetőségeidhez képest legjobb cipőre a pénzt. Az egészséged megőrzéséhez ez elengedhetetlen. Kár kockáztatni.

2. Próbálj meg azonosulni a céllal, akard az eredményt, és ez lebegjen minden edzéshéten a szemeid előtt.

3. Az edzések nem lesznek túl megerőltetőek, ha betartod az előírásokat. Nem kell többet edzened, mint ami le van írva, de kevesebbet sem. Következetesen be kell tartni az edzéstervet, és akkor nem lehet baj.

4. Heti 3 edzésről beszélünk, ami 2 hétközi és 1 hétvégi napra esik. A hétköznapi edzéseket nem fogjuk tudni mindig összehangolni, lehet, hogy neked a reggeli órák, másnak inkább az estiek lesznek jók. Sebaj! Rögzítsd edzéseidet az edzésnaplódban, és ezzel magad és a többieket is arra sarkalod, hogy egy edzést se hagyjanak el.

5. A hétvégi edzések a legfontosabbak. Ezeket megpróbáljiuk majd összehangolni. A csoportos edzés jó dolog! A hétvégéken növeljük a távot, megmutatjuk a saját képességeidet!

6. Kövesd a rutinosabb társaid utasításait, az ő hibájukba Te már ne ess bele! A csoporton belül nagyon rutinos futók is vannak, akik mindent tudnak a hosszútávfutásról. Kérdezz bátran!

7. Edzések között pihenj, max regeneráló, ún. keresztedzéseket csinálj! Ne feledd, nem kell többet futnod, mint ami elő van írva!!

8. Figyelj a helyes táplálkozásra és a folyadékbevitelre futás közben és edzések között is!

 

Az edzésterv 14. hetes, melyet 2015.08.10-én kell elkezdenünk. Addig még bőven van időd, hogy a fentieket végiggondold, és kérdezz! Addig is kerékpározni, tornázni, nyújtani ÉR!!! :-)

 

 

Merj bele vágni, velünk együtt sikerülni fog! Mi is ezt tesszük, nekünk is szükségünk van Rád!