nell1 aerobic

2012.03.08 Csütörtök, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:00

Edzésleírás

http://tornavideo.hu/2011/09/konnyed-has-es-comb-edzes/

2 kör

http://tornavideo.hu/2011/12/has-derekformalas-medicinlabdaval/

2 kör

A tegnapi extrém sport után ma végre rendes (Röviden: kedd éjjel tönkrement a fűtés, úgyhogy a tegnap estét+éjszakát azzal töltöttük, hogy mindannyian bezárkóztunk a nappaliba, és próbáltunk emberi hőmérsékletet összehozni egy hősugárzóval, háát, a gyerekek élvezték a tábori hangulatot. Most már újra meleg van.)

Viszont, tényleg alakulok: a mai torna nem viselt meg nagyon. Igaz, nincs medicinlabdám, szóval anélkül, de egész jól mentek a hasizmok. Ok, az az oldaltámaszos csípőemelgetés még mindig nem megy, de még mindig úgy gondolom, hogy annak van valami trükkje, szerintem nem jól csinálom. De annak akkor is örülök, hogy a többi viszont egyre könnyebb :-)

 

Edzésszakaszok

Idő Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

nell1 képe

nell1 4585 napja

Köszi, megnéztem, ki is próbáltam :-) Azt hiszem, egyszerűen csak gyenge vagyok még mindig. Enikő változatánál alig bírom a levegőben tartani azt a hatalmas hátsóm, Lisa-nál pedig a karom fárad el hamar, de ez a variáció könnyebben megy úgy tűnik :-)

RunKa képe

RunKa 4586 napja

Jajj, de ügyes vagy :)))) 

Itt ha megnézed, pont van is benne oldalsó has a végén a 14-perc előtti hasazásban. It lecsekkolhatod. Uezt tudod talajon, akár nyújott kézzel, akár alkartámaszban. Egy csomó gyakszit is kinézhetsz mahadnak :D

Egs !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!